Profile photo of Renton

by

Stade Lavallois MFC vs. Le Havre AC – 2012/05/11

2012. May 8. Tuesday in Elemzés, Francia Ligue 2., PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Stade Lavallois MFC

VS

Francia Ligue 2.

2012/05/11 20:30 (CET),

Stade Francis-Le Basser

Le Havre AC
Liga pozíció: 13 Liga pozíció: 17
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Két forduló van még hátra a francia második vonal pontvadászatából. A kiélezett véghajrában a Laval vs. Havre mérkőzésen a vendég csapat az életért küzd. Vajon sikerül nekik a győzelem?

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.50 1 | 2.50 Unibet X | 3.20 X | 3.20 Unibet 2 | 2.90 2 | 2.90 Unibet

A hazaiakat már csak egy hajszál választja el attól, hogy matematikailag is biztos legyen a bennmaradásuk. A gólkülönbsége meg jobb mint a rá veszélyt jelentő csapatoké. Szerintem simán könyvelhető a Laval bentmaradása. A vendégek viszont nagyon veszélyes környéken állnak. A Havre 41 ponttal áll a 17., még bennmaradó helyen, és csak jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy alatta húzzák meg a vonalat. A 18. Metz csapatával még nagy harcot vívnak a bennmaradásért. És még a 19. Boulogne csapatának is van még némi esélye, ha a hátralévő két fordulót megnyeri.

Térjünk csak vissza a mai meccsre, ahol a hazaiak legutóbb csúnyán kikaptak 3:0-ra, de még így is jó formát mondhatnak magukénak. 7 pontot szereztek az elmúlt négy fordulóban. Nem mellesleg magukénak tudhatnak egy, a helyezésükhöz mérten, remek hazai mérleget. 32 pontot gyűjtöttek saját pályán, ellenben a Havre idegenbeli 12 pontja a második leggyengébb a mezőnyben. A Havre nagy problémája a góllövés. Az utolsó 10 mérkőzésen csak 4 találatig jutottak, amiből kettőt a legutóbbi fordulóban lőttek az utolsó helyen álló, és már rég kieső Amiens csapatának. Ebből a győzelemből nehéz bármilyen következtetést levonni, mert a motiválatlan Amiens csapatát üti-vágja mindenki. És felhozok még itt egy beszédes statisztikát: a Havre az utolsó 10 idegenbeli mérkőzésén mindössze 1 pontot tudott szerezni és három gólt rúgni.

Összegzés:

Összességében az véleményem, hogy Havre ma sem fog pontot szerezni annak ellenére, hogy égetően szüksége lenne rá. A Laval ma búcsúzik saját közönségétől hazai pályán és az az érzésem, hogy eredményesen.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Laval Győzelem | 2.55 Laval Győzelem | 2.55 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/05/08, 13:03

Related Articles

2 responses to Stade Lavallois MFC vs. Le Havre AC – 2012/05/11

  1. Phúú de nehéz meccs ez. Én el se tudom képzelni, ki nyerhet, de ha el fogod találni, megemelem a kalapom! Kíváncsian fogom majd olvasni a teljes írásod, hogy mi alapján tudtál tippelni erre.

  2. Jó indokom van rá, de azt is felrúghatja bármi, amiért csodáljuk ezt a sportot.

Leave a Reply