A Villarrealt dicsérte a Napoli edzője

2016. February 25. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri szerint csapatának nincs szerencséje az utóbbi meccseken, de a Napoli vezetőedzője bízik abban, hogy ez nem befolyásolja a játékosait.

A nápolyi alakulat egy hete 1-0-ra kapott ki az Európa Ligában a Villarreal vendégeként, majd a hétvégén hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Milan ellen. Sarri mester egyik eredménnyel sem volt elégedett, de a botlásokat nem a játékosok nyakába varrta. A Napoli vezetőedzője úgy véli, hogy ezeken a találkozókon nem volt szerencséje a csapatának.

“A Madrigalban egy szabadrúgásgóllal kaptunk ki, a Milan ellen pedig kapufánk is volt, de el kell fogadni, hogy az ilyesmi előfordul. Az sem foghat vissza minket, hogy balszerencsések vagyunk” – mondta a Villarreal elleni visszavágó előtt Sarri, aki szerint ellenfelük a nemzetközi kupasorozat legerősebb tagja.

“A Villarreal egyike a legerősebb csapatoknak az EL-ben, kombinálják a tapasztalatot és a fiatalokban rejlő lendületet. Meglátják, néhány játékosuk meghatározó labdarúgó lesz 3-4 éven belül!” – jelentette ki Sarri.

A nápolyi labdarúgócsapat vezetőedzője igyekezett csillapítani a kedélyeket a házi gólkirály Gonzalo Higuain ügyében, a hírek szerint az argentin támadó a szezon végén a Paris Saint-Germain labdarúgója lesz. Sarri azonban nem akart a pletykákkal foglalkozni a nemzetközi kupameccs előtt, de azt kijelentette, hogy Higuainnak eddig is voltak ajánlatai, mégis maradt a Napoli kötelékében.

A Napoli csütörtöki sikerére a szorzó 1.70, a döntetlenre 4.00, a Villarreal győzelmére 5.25.

A Napoli második az olasz, míg a Villarreal negyedik a spanyol bajnokságban, a spanyol gárda hét tétmeccs óta veretlen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply