A Bayern nem maradt higgadt

2016. February 25. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Manuel Neuer
Kétgólos hátrányból állt fel kedden a Juventus a Bayern ellen, Manuel Neuer szerint azonban a feltámadás nem hozta mentális fölénybe az olaszokat.

Az olasz bajnok a BL keddi játéknapján magabiztos védekezésére helyezte a hangsúlyt a Bayern München ellen, azonban a bajorok könyörtelenül kihasználták a hibákat. Josep Guardiola együttese két góllal elhúzott, ekkor úgy tűnt, hogy akár már az első meccsen eldőlhet a párharc.

Azonban Massimiliano Allegri csapata sikeresen váltott, és lendületes játékkal felállt a padlóról, kiegyenlített, és még a győzelem megszerzésére is volt esélye. A 2-2-es döntetlen természetesen a bajorok számára kedvezőbb, ám sokak szerint a feltámadásnak köszönhetően a lelki előny már a Juventusé.

“Én ezt nem hiszem, szerintem az idegenben szerzett két gól a legfontosabb. Sajnálatos, hogy nem sikerül megtartani a hazai visszavágóra a kétgólos előnyt, de nem voltunk elég nyugodtak, nem maradtunk higgadtak” – jelentette ki Manuel Neuer, aki több védésével is segítette csapatát kedden.

“Minden a második meccsen dől el, de ez ugyanígy lenne, ha kedden 2-0-ra nyertünk volna. Tudjuk, hogy több volt ebben a meccsben” – tette hozzá a kapus.

A Bayern München szombaton a Wolfsburg vendége lesz a Bundesligában: a hazai győzelemre a szorzó 9.00, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 1.40.

Ősszel a bajnokságban a bajorok 5-1-re verték leendő ellenfelüket, akik a Német Kupából 3-1-es vereséggel búcsúztak szintén a müncheniek ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply