A továbbjutás küszöbén a Tottenham

2013. November 8. Friday in Elemzés, Előzetes, Hírek, UEFA Európa Liga

Csütörtök este bebiztosíthatja Európa Liga-továbbjutását a Tottenham labdarúgócsapata. Az angolok a K csoportban eddig teljesen hibátlanok, mindhárom meccsüket megnyerték, és még csak gólt se kaptak.
Roberto Soldado

A Tottenham máris bebiztosíthatja továbbjutását az EL-ben.

A Tromsö ellen 3-0-ra győztek otthon, míg az orosz Anzsit, illetve a moldáviai Sheriff Tiraspolt egyaránt 2-0-ra verték. Este éppen utóbbi érkezik a White Hart Lane-re, a moldávok eddig két pontot gyűjtöttek a sorozatban, hiszen az angoloktól elszenvedett vereség előtt a mahacskalaiakkkal 0-0-ra, a norvégokkal 1-1-re végeztek.

A hazaiaknál egyetlen kérdés van, hogy Hugo Lloris vállalja-e a játékot. A francia kapus még az Everton elleni bajnokin sérült meg, a 77. percben összeütközött Romelu Lukaku térdével, és bár agyrázkódást szenvedett, nem akart cserét, és visszaállt a hajrára. Az angol játékosszakszervezet mellett a média is támadást intézett a Spurs ellen, hogy miért kockáztatta légiósa épségét, mire a csapatorvos azt válaszolta, Lloris játékra alkalmas állapotban volt.

Hogy ez nem teljesen igaz, arra bizonyíték, hogy André Villas-Boas menedzser az utolsó pillanatban dönt csak arról, hogy Llorisnak vagy az amerikai Brad Friedelnek szavaz-e bizalmat.

Az biztos, hogy Danny Rose lábujj-, míg Zeki Fryers ágyéksérülés miatt nem játszhat, de Sandro húzódása sem fog rendbe jönni. A keretbe továbbra sem fér be a togói válogatott csatár, Emmanuel Adebayor, akire a szakvezetés egyáltalán nem számít.

A Spurs minden sorozatot figyelembe véve éppen egy hónapja veretlen, október 6-án a West Ham tudta legyőzni a Premier League-ben. A Sheriff vezeti hazája bajnokságát, augusztus 11-e óta csak a Tottenham tudta megverni két hete, szombaton a Rapid Ghidighici otthonából vitte el a három pontot.

A Tottenham győzelmére 1.10 az odds, a döntetlenre 11.00, míg a Sheriff idegenbeli sikerére 34.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply