Casillas maradni akar

2013. November 8. Friday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Spanyol Primera Divízió

Iker Casillas
A Real Madrid kapusa remekül teljesített a Juventus elleni BL-meccsen, majd kijelentette, hogy szerződése lejártáig mindenképpen Madridban szeretne maradni.

Továbbra is téma Iker Casillas helyzete a Real Madridnál, a kapus a bajnokikon ugyanis nem kap játéklehetőséget, Carlo Ancelotti egyelőre csak a Bajnokok Ligájában veti be a rutinos kapust. A madridiak csapatkapitánya a Juventus elleni csoportmeccsen újra kezdőcsapat tagja volt, és ezt hatalmas védésekkel hálálta meg. A csapata idegenbeli pontszerzésében főszerepet vállaló kapus helyzete továbbra is bizonytalan, sokak szerint várhatóan távoznia kell a szezon végén.

A klublegenda egyelőre csak abban biztos, hogy szezon közben nem hagyja el a csapatot, és abban bízik, hogy legalább jelenlegi szerződését kitöltheti a Real Madridnál.

“Természetesen itt szeretném befejezni a szezont. Ez nem újdonság, ezt mondtam mindig is, bár tény, hogy gyakran értik félre a szavaim. Az én tervem, hogy januárban, sőt, jövő nyáron is maradok, és kitöltöm jelenlegi szerződésem a klubnál” – mondta Casillas, akit 2017-ig köt szerződés Madridba.

“Ezek a napok nem egyszerűek, nem könnyű a csapatba kerülnöm, amikor viszont pályára lépek, mindent megteszek azért, hogy az edzőm elégedett legyen velem. Nem könnyű csak két hetente játszani, de most ez a helyzet” – jelentette ki higgadtan Casillas.

A Real Madrid és a Juventus keddi összecsapása 2-2-es döntetlennel zárult. A madridiak szombaton a Real Sociedadot fogadják a spanyol bajnokságban: a hazaiak sikerének az oddsa 1.14, a döntetlenre 8.00, a vendégek győzelmére 17.00 a szorzó.

A Real Sociedad is pályára lépett a BL keddi játéknapján, és gólnélküli döntetlent játszott az angol bajnok Manchester Uniteddel.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply