A Szuperkupa előtt lesérült a Barcelona kapusa

2016. August 12. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Marc-Andre ter Stegen
Ter Stegen, a Barcelona kapusa meghúzta térdszalagját, ezért kihagyja a spanyol Szuperkupa első meccsét, de előfordulhat, hogy a bajnoki rajtról is lemarad.

A német kapus a Barcelona csütörtöki edzésén sérült meg, a katalánok orvosi stábja pedig azonnal jelezte, hogy kihagyás vár rá. Ter Stegen térdsérülése miatt néhány napig biztosan nem edzhet, vagyis kihagyja csapata Sevilla elleni Szuperkupa párharc vasárnapi összecsapását, és lehet, hogy a szerdai visszavágót is.

“Ter Stegen a Sampdoria elleni 3-2-es győzelem másnapján szenvedett sérülést, térdszalagja húzódott meg. Ez azt jelenti, hogy a Szuperkupa sevillai összecsapását kihagyja, a továbbiakról a jövő heti vizsgálatok döntenek majd” – szól a Barcelona közleménye a 24 éves kapus állapotával kapcsolatban.

A Barcelona szerdán 3-2-re verte a Sampdoriát a Joan Gamper-trófeáért, a találkozón Luis Enrique mindhárom kapusát szerepeltette, Claudio Bravót Jordi Masip váltotta, a második félidőben állt be Ter Stegen. A Barcelonában idén is nagy csata várható a kapusok között a csapatba kerülésért, az elmúlt idényben Ter Stegen csak hét bajnokin szerepelt, viszont a kupában és a Bajnokok Ligájában ő kezdett, a pontvadászatban viszont Claudio Bravo bizonyíthatott.

A német kapcsán ezért a nyáron szóba került a váltás lehetősége, a Manchester City érdeklődött is a leigazolásáért, ám végül maradt Barcelonában.

A Sevilla vasárnapi sikerére a szorzó 5.00, a döntetlenre 4.00, a Barcelona Szuperkupa-párharc első meccsén aratott győzelmére 1.61.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply