Elégedett a változásokkal Montolivo

2016. August 12. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Riccardo Montolivo
Montolivo szerint rengeteg a pozitív jel az átalakulóban lévő klubnál, igaz, a középpályás azt mondja, hogy még korántsem felhőtlen a helyzet.

A Milan a nyáron tulajdonost és edzőt váltott, Silvio Berlusconi 30 év után egy kínai konzorciumnak adta el a klubot, míg a kispadra Vincenzo Montellát nevezték ki. A milánóiak a tulajdonosváltás miatt gyakorlatilag lemaradtak a teljes átigazolási időszakról, eladni és igazolni sem tudott az egyesület, ám ennek ellenére Riccardo Montolivo elégedett a változásokkal.

“Úgy hiszem, hogy sok a pozitív dolog, persze lesz még min javítani is” – mondta Montolivo, aki szerint a csapat lassan kezdi elsajátítani az új vezetőedző taktikai elképzeléseit.

“Labdatartást játszani, sokat passzolni és kevés esélyt adni az ellenfélnek, ez a feladat. Úgy tűnt, hogy egész jól ment ez a Sassuolo ellen, de aztán elkövettünk néhány hibát” – utalt a középpályás a TIM-kupán lejátszott találkozóra, amelyet a Milan kétgólos előnyről bukott el a Sassuolo ellen.

A hírek szerint az új tulajdonosok 15 millió eurót szabadítottak fel, hogy a Milan még nyáron szerződtetni tudjon egy középpályást, a milánóiak pedig már ki is nézték Rodrigo Bentancurt, a 19 éves labdarúgó a Boca Juniorstól érkezhet.

A Milan a Torinót látja vendégül a Serie A első fordulójában augusztus 21-én: a milánóiak sikerére a szorzó 1.85, a döntetlenre 3.40, a torinói gárda győzelmére 4.33.

Az elmúlt szezonban a Milan hazai pályán 1-0-ra verte a Torinót az olasz bajnokságban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply