A Southampton Hollandiában sem vesz vissza

2015. August 6. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Ronald Koeman
Óriási lépést tett a Southampton a továbbjutás felé az Európa Liga harmadik selejtezőkörének első meccsén, 3-0-ra legyőzte a holland Vitesse együttesét.

Az angol csapat fél lábbal már a rájátszásban van az EL-ben, miután Graziano Pellè, Dusan Tadic és Shane Long találataival magabiztosan verte holland ellenfelét. Többek szerint a visszavágó már csak formalitás, de Ronald Koeman vezetőedző nem tartalékol, azt szeretné, ha csapata idegenben is nyerne és két győzelemmel kezdené meg a bajnokságot.

“Úgy megyünk neki a mérkőzésnek, mint általában. Amikor pályára lépünk, mi nyerni szeretnénk. Minden mérkőzést uralni akarunk, letámadni az ellenfelet, ez most sem lesz másként. Tudatában vagyunk annak, hogy ha engedjük játszani, akkor nagyon is jó játékra képesek.” – mondta Koeman.

A Vitesse győzelmére 2/1 a szorzó, a döntetlenre 12/5, a Southampton újabb diadalára 13/10.

A mérkőzés érdekessége az is, hogy Koeman korábbi csapata ellen lép pályára, így hosszabb idő után visszatér a Vitesse stadionjába – csak ezúttal a vendégek kispadján foglal helyet.

A szakember szerint az előrejelzett nagy hőség mindkét csapat dolgát megnehezíti, de a Southampton esélyeit növeli, hogy 1500 szurkoló utazik el a mérkőzésre, hazai hangulatot teremtve a stadionban.

A Southamptonál nem játszik két alapember, Shane Long betegség, Jordy Clasie sérülés miatt maradt ki a keretből, de várhatóan mindketten pályára léphetnek a Newcastle elleni hétvégi bajnokin.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply