A Leverkusen dobogós akar lenni

2015. August 6. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Stefan Kiessling
A következő hét végén beindul a Bundesliga új idénye. Stefan Kiessling, szerint a Leverkusen esélye nagyobb lehet az érmes helyezésekért, mint az előző szezonban.

A Bayer Leverkusen az elmúlt idényben a negyedik helyen végzett a Bundesligában, ezzel kiharcolt a BL-selejtezőben való indulást. A most következő szezonban a csapat szeretne előrelépni, és Kiessling szerint erre annak ellenére is minden esély megvan, hogy több kulcsember elhagyta az együttest. A távozók között ott van Gonzalo Castro, Stefan Reinartz és Simon Rolfes is, a szurkolók attól tartanak, hogy jelentősen visszaesik a csapat teljesítménye.

“Nagy veszteség a távozásuk, úgy szakmai, mint emberi szinten is, mert igazi karakterek hagyták el az együttest. A foci ilyen, játékosok jönnek, mennek, a legfontosabb, hogy akik érkeznek, minél előbb beilleszkedjenek. Sok fiatal játékosunk van, nagy potenciállal, meggyőződésem, hogy versenyképes lesz a csapatunk” – mondta Kiessling.

A Leverkusenhez Admir Mehmedi, Jonathan Tah és Andre Ramalho érkezett, míg Kyriakos Papadopoulos kölcsönjátéka után végleg aláírt az együtteshez.

Kiessling hatalmas csata várható a dobogóért, a Bayern mellett a Mönchengladbach, a Wolfsburg, a Schalke, a Dortmund és természetesen a Leverkusen is erős együttessel vág neki az idénynek.

“Legyünk őszinték, a Bayern most is favoritja a bajnoki címnek, nagyon sok mindennek el kellene romlani náluk ahhoz, hogy a többiek meg tudják szorítani” – tette hozzá a csatár.

Az első fordulóban a Leverkusen jövő szombaton a Hoffenheimet fogadja. A hazai győzelemre 4/9 a szorzó, a döntetlenre 10/3, a Hoffenheim diadalára 6/1.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply