A Sevillára a bombaformában lévő Juventus vár

2015. December 7. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Massimiliano Allegri
A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulója előtt már biztos, hogy a Juventus tavasszal is érdekelt lesz a küzdelmekben, de a Sevilla elleni idegenbeli meccs így is téttel bír az olasz csapat számára.

A Juventus öt kör után 11 pontjával vezeti a BL D csoportját, előnye két pont a már szintén továbbjutott Manchester City előtt. Az utolsó fordulóban tehát az a kérdés, hogy a Juve vagy a Manchester City végez-e az első helyen, aminek a nyolcaddöntő sorsolásánál van jelentősége, hiszen a csoportelső kiemeltként egy másik csoport másodikjával találkoznak.

Mivel a Juve oda-vissza legyőzte a Cityt, így az olaszoknak már egy döntetlen is elég Sevillában ahhoz, hogy az első helyet bebiztosítsák. Az előző BL-idényben döntőt játszó Juventus jó formába lendült, előző hét tétmérkőzését veretlen tudta le, és ezek közül hatot meg is nyert, csak a Mönchengladbach elleni BL-találkozón végzett döntetlenre (1-1).

“Folyamatosan javult a teljesítményünk, de meg kell tartanunk ezt a lelkesedést és lendületet. Mindenkire szükségünk van a szezonban, és néha meg kell hoznunk fájdalmas döntéseket, de egyszerre csak 11 embert küldhetek pályára. Minden játékosnak arra kell koncentrálnia, hogy a legjobbját nyújtsa, amikor szükségünk van rá” – nyilatkozta Massimiliano Allegri, a Juventus edzője.

A Sevilla már legjobb esetben is csak a harmadik lehet, ami azt jelentené, hogy folytathatná az Európa Ligában, ehhez nyernie kell a Juventus ellen, és abban bíznia, hogy a City otthon elkalapálja a Gladbachot. Ami nem könnyíti meg a Sevilla helyzetét, hogy sérülés miatt Marco Andreolli, Beto, Daniel Carrico és Gael Kakuta sem játszhat, Ever Banega viszont már visszatérhet, miután rendbejött a vádlija.

A keddi meccsen a Sevilla győzelmére a szorzó 2.50, a döntetlenre 3.40, a Juventus sikerére 3.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply