by

Chelsea vs. FC Porto – 2015/12/09

2015. December 7. Monday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Chelsea FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2015/12/09 20:45 (CET),

Stamford Bridge

FC Porto
Csoport pozíció: 1 Csoport pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, G csoport, 6. forduló: a csoport 6. fordulójának rangadóján a Chelsea otthonában, a Stamford Bridge-en fogadja az FC Portót.

A Chelsea 3 győzelme mellett egyszer döntetlent ért el és egyszer vereséget szenvedett. Ezzel a 10 ponttal jelenleg vezeti a csoportot, de korántsem biztos a továbbjutása. Az utóbbi fordulóban a Maccabi Tel Avivhoz látogatott és 4-0 arányú győzelmet aratott.

Az FC Porto ugyancsak 10 pontot szerzett, szintén 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Gyengébb gólarányuknak köszönhetően, ők a csoport 2. helyén tartózkodnak. Az elmúlt csoportmérkőzésükön 2-0-ra kikaptak a Dynamo Kijevtől.

A szakértők egy szoros mérkőzésen Chelsea győzelmet várnak. Azonban az FC Porto is tovább akar jutni és mindent meg fognak tenni a győzelemért, valamint azt is tudjuk, hogy a Chelsea az utóbbi időben nincs a legjobb formában.

Ebben a csoportban három együttes pályázik az első két helyre, a Dynamo a Maccabi Tel Avivot fogadja és valószínűleg le is győzi, ennek következtében nagyon érdekesen alakulhat a továbbjutás.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.00 1 | 2.00 Winmasters X | 3.45 X | 3.45 Unibet 2 | 4.20 2 | 4.20 Winmasters

A Chelsea menedzsere, Jose Mourinho tudja azt, hogy a Chelseanek a továbbjutáshoz elég lesz a döntetlen is, de az angol csapat ezen a mérkőzésen a győzelemre fog hajtani. Mourinho a legjobb játékosait fogja a pályára küldeni, a kezdők között biztosan ott lesz Hazard, Pedro, Willian, Cahill és Zouma is.

Az FC Porto vezetőedzője, Julen Lopetegui csapatával nyerni utazik Angliába, ugyanis csak győzelem esetén lehet százszázalékos a továbbjutás. A pályára lépők között valószínűleg ott lesz Brahimi, Corona, Herrera, Martins Indi és Maicon is.

Az utolsó egymás elleni mérkőzést a Porto nyerte 2-1-re, azelőtt a Chelsea nyert 1-0-ra.

A két együttes eddig 7-szer találkozott egymással, a Chelsea 4-szer tudott nyerni, egyszer döntetlen született, az FC Porto pedig 2-szer győzött.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Chelsea 10 3 3 4
FC Porto 10 8 1 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Chelsea – hazai 5 3 2
FC Porto – vendég 5 5

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy az FC Porto legyőzi a Chelseat. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
FC Porto győzelem | 4.20 FC Porto győzelem | 4.20 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/12/07, 18:08

Related Articles

Leave a Reply