A Romához Spalletti a megfelelő edző

2016. March 11. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Ervin Zukanovic
Bár a Roma két vereséggel esett ki a Real Madrid ellen a BL nyolcaddöntőjében, az biztos, hogy Luciano Spalletti érkezése óta a Farkasok komoly előrelépést tettek.

A csapat egymás után hét bajnokit nyert meg a Serie A-ban, ami azt eredményezte, hogy a tabellán felkapaszkodott a harmadik helyre, és a második Napolival szemben meglévő ötpontos hátránya sem tűnik ledolgozhatatlannak.

“Ő egy nagyon tüzes és érzelmes edző, olyan, akire mindig oda kell figyelni. Szerintem számunkra éppen ő a megfelelő ember, mert sokkal szervezettebbek vagyunk, és jobban is játszunk. Csalódottak voltunk a Real elleni BL-visszavágó után, mert megvoltak a helyzeteink, mégsem tudtunk gólt szerezni. A Real viszont kihasználta a lehetőségeit, úgyhogy be kell érnünk ennyivel, hogy jól játszottunk, és mostantól a bajnokságból hátralévő tíz mérkőzés az igazán fontos számunkra” – nyilatkozta a Roma Radiónak Ervin Zukanovic, a csapat télen érkezett bosnyák védője.

A 29 éves légiós azt is elmondta, számára a Real elleni párharc két felejthetetlen estét jelentett, éppen ezért nagyon szeretné, ha a következő szezonban is pályára léphetne a Romával a BL-ben. Ehhez fontos lenne, hogy a Roma vasárnap nyerni tudjon Udinében, ami azért ígérkezik nehéz feladatnak, mert a hazai csapat csak négy pontra van a kieső helyen álló Frosinonétól, így az életéért küzd majd.

A két csapat legutóbbi öt meccsét egyaránt a Roma nyerte, az ősszel 3-1-re nyertek a bordó-sárgák. Az Udinese utoljára három éve, 2013 márciusában fogott pontot Tottiék ellen, akkor 1-1 lett a vége a Friuliban, győzni pedig 2012 októberében tudott, akkor 3-2-vel hozták el a pontot a fővárosból, és Antonio Di Natale duplázott.

Az Udinese győzelmére a szorzó 4.50, a döntetlenre 3.50, a Roma sikerére 1.85.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply