A Roma az Intert fogadja, a harmadik hely a tét

2016. March 19. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Mohamed Salah
Az olasz Serie A hétvégi rangadóján a harmadik hely a tét, a Roma az Intert fogadja.

A még Bajnokok Ligáját érő harmadik helyet jelenleg a fővárosiak foglalják el, előnyük öt pont az ötödik helyen álló milánóiak előtt. Nem is olyan rég még fordított volt a helyzet, a Romának azonban nagyon jót tett Luciano Spalletti visszatérése, és a régi-új edzővel a csapat nyolcas győzelmi sorozatot tud felmutatni, amivel elérte, hogy a második helyezett, az öt pontra lévő Napoli sem érezheti magát biztonságban.

Spalletti nem nyúlt bele számottevően a taktikába, de sikerült olyan hitet és önbizalmat csepegtetnie a játékosokba, ami hozta magával a javuló eredményeket. Érkezése például nagyon jó hatással volt az egyiptomi szélsőre, Mohamed Szalahra, aki az utolsó öt bajnokin kilenc gólban vállalt szerepet, ötöt ő maga szerzett, négynél pedig gólpasszt jegyzett.

A másik oldalon Roberto Mancini nincs könnyű helyzetben, mivel Felipe Melo eltiltás, Mauro Icardi és Rodrigo Palacio sérülés miatt hiányzik, Stevan Jovetic pedig nem került be az utazó keretbe. Így aztán csatárposzton megcsappantak Mancini lehetőségei, könnyen lehet, hogy Eder játszik majd legelöl, mögötte pedig Ivan Perisic és Adem Ljacic rohamoz majd. Icardi ugyan 12 góljával a csapat házi gólkirályának számít, hiánya azonban nem feltétlenül van rossz hatással a csapatra, az Inter ugyanis három-három bajnoki, illetve kupameccset játszott le nélküle a mostani szezonban, és mind a hat találkozót megnyerte.

A Roma vendégeként azonban régóta nem megy a kék-feketéknek, akik 2008 októbere óta nem tudtak nyerni az Olimpicóban, ha a Farkasokkal találkoztak. Tavaly 4-2-re nyert a Roma, az ősszel viszont az Inter Gary Medel góljával hazai pályán 1-0-ra győzött.

A Roma győzelmére a szorzó 1.72, a döntetlenre 3.75, az Inter sikerére 5.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply