A BL-ben a Barcelona az Atletico Madriddal csatázik

2016. March 19. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Simeone
Szerdán kialakult a legjobb nyolc mezőnye a Bajnokok Ligájában, pénteken pedig kiderült, hogy a Barcelona az Atletico Madriddal találkozik.

A világ legnagyobb klubjai közül többen is érdekeltek voltak a sorsoláson, amelyen a PSG és a Manchester City párharca hozhatha a legnagyobb sztárparádét, mindkét együttes hemzseg a világklasszisoktól.

Spanyol házimeccset is rendeznek a négy közé jutásért, a La Liga legutóbbi két bajnoka csatázik egymással, vagyis a Barcelona az Atletico Madriddal mérkőzik meg.

Érdekesség, hogy ennek a párosításnak a madridiak örültek jobban, legalábbis a nyilatkozatok szerint.

“Izgalommal tölt el a párosítás. A Barcelona a világ legjobb csapata. Nincs is annál jobb, mint amikor a legjobbal mérkőzhetsz meg” – mondta Diego Simeone, az Atletico vezetőedzője.

Javier Bordas, a Barcelona elnökségi tagja ezzel szemben jobban örült volna, ha más csapatot sodor a szerencse a katalán együttes útjába.

“Nem hiszem, hogy kaphattunk volna keményebb ellenfelet, az Atlético Madrid védelme a legjobb a Bajnokok Ligájában a nyolc közé jutott csapatok közül. De a negyeddöntőben természetes, hogy ilyen játékerőt képviselő ellenfelekkel futsz össze. Van olyan klub, aminek jobban örültünk volna, mert az Atlético Madrid nagyon erős” – fogalmazott Bordas.

A harmadik spanyol együttes, a Real Madrid a Wolfsburg ellen biztosíthatja be az elődöntőbe jutást. A nyolcaddöntőből drámai csatában továbbjutó Bayern München kapta meg a mezőny portugál csapatát, a Benficát.

A BL-negyeddöntő párosítása:

Wolfsburg – Real Madrid
Bayern Munich – Benfica
Barcelona – Atletico Madrid
Paris St-Germain – Manchester City

A Barcelona BL-címvédésére a szorzó 2.60, a Bayern München végső diadalára 3.60, a PSG aranyérmére 8.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply