A Real Madrid Ancelotti nélkül fejezi be a szezont

2015. May 14. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlo Ancelotti
Két meccsre eltiltotta a kispadtól Carlo Ancelottit a Spanyol Labdarúgó-szövetség, így a BL-től búcsúzó Real Madrid utolsó két bajnokiját vezetőedzője nélkül kénytelen lejátszani.

A Real Madrid a hétvégén csak 2-2-es döntetlent játszott a Valencia ellen, ezzel hátránya négy pontra nőtt a Barcelona mögött a La Liga tabelláján. Két fordulóval a bajnokság vége előtt a pontvesztéssel minimálisra csökkentek a madridi remények a bajnoki címet illetően, ráadásul a csapat az utolsó két fordulóban Carlo Ancelotti irányítása nélkül kénytelen pályára lépni.

A Valencia elleni meccs után a szövetség fegyelmi bizottsága két meccsről eltiltotta Ancelottit, aki így nem ülhet le a kispadra az Espanyol és a Getafe elleni bajnokikon. Ez egyben azt is jelenti, hogy az olasz szakember számára “véget ért az idény”, legalábbis a kispadon több meccsen már nem ül a szezon végéig. A BL elődöntőjében ugyanis a címvédő madridiak kiestek a sorozatból, miután a Juventus elleni hazai mérkőzésen csak 1-1-es döntetlent értek el.

A Real Madrid kedden még a Bajnokok Ligája elődöntőjében érdekelt a Juventus ellen, természetesen a nemzetközi kupára nem vonatkozik az eltiltás, azonban a hétvégén már Ancelotti nélkül lép pályára a Real Barcelonában.

A 9. helyezett Espanyol sikerének az oddsa 11/2, a döntetlenre 15/4, a második Real Madrid győzelmére 4/9 a szorzó. Arra, hogy Cristiano Ronaldo megszerzi 43. találatát a bajnokságban, 4/6 az odds.

Ősszel a Real Madrid 3-0-ra nyert a Bernabeuban, az Espanyol legutóbb 2007-ben tudta legyőzni a királyiakat.

Forrás: Unibet

Leave a Reply