A Newcastle-ből igazolt a Norwich

2014. January 14. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jonas Guttierez

A Norwich City a szezon végéig kölcsönvette a Newcastle Unitednél kegyvesztetté vált Jonas Gutierrezt.

 

Chris Hughton menedzser reméli, hogy a 30 éves argentin tapasztalatával sokat tud majd segíteni együttesének.

Gutierrez sorozatos sérülései miatt kikerült a csapatból, mindössze két Premier League találkozón játszott a szezonban. A 22-szeres válogatottat a szezon végéig vette kölcsön Hughton, és ismét együtt dolgozhatnak, hiszen a Norwich jelenlegi menedzsere korábban irányította a Newcastle-t.

“Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek” – mondta Gutierrez a City hivatalos oldalának. “Ez egy lehetőség a számomra, hogy ismét sok időt töltsek a pályán, visszanyerjem a formám, hiszen szeretnék a lehető legtöbbet segíteni a csapatnak. Szeretném minél előbb kiharcolni helyem a kezdőben, a csapattal pedig annyira elöl végezni, amennyire csak képesek lehetünk rá. Ez egy nehéz bajnokság, minden meccs nehéz, de megvan rá az esélyünk.”
Hughton nagyon örült egykori játékosa érkezésének, akinek leginkább a rutinjában bízik.

“Ő egy olyasvalaki, aki tapasztalatával nagy segítségünkre lesz” – mondta a szakember. “Közel 200 mérkőzést játszott a Newcastle-ben, ismeri már igazán a Premier League-et. Öt éve játszik már Angliában, így a beilleszkedéssel sem lesz problémája. Ez nagyon fontos, főleg januárban, hiszen egyből segítenie kell a csapatnak. Szélen és középen is képes játszani, új színt hoz majd együttesünk játékába.”

Gutierrez 2008-ban a spanyol Mallorcától szerződött a Newcastle-ben, és egészen a mostani szezonig alapembernek számított. Az élvonalban hat gólja és 14 asszisztja van a középpályásnak.

Kedden FA-kupa-meccset játszanak a “kanárik”, ellenfelük majd a szintén élvonalbeli Fulham lesz idegenben. A hazaiak győzelmét 2.20 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, a vendég Norwich City sikerére pedig 3.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply