A Napoli tart a kiesőjelölttől

2014. February 16. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

A Napoli vasárnap egy könnyebbnek ígérkező rivális ellen lép pályára, de Rafael Benitez vezetőedző figyelmeztette játékosait: komolyan kell venni a Sassuolót.
Rafael Benitez

Benitez szerint nehéz dolga lesz csapatának vasárnap.

A Napoli a Milan múlt heti legyőzésével (3-1) egy hosszabb nyeretlenségi sorozatot szakított meg, az azt megelőző három bajnokin mindössze két pontot gyűjtött össze. Benitez együttese 13 ponttal van lemaradva az éllovas Juventus mögött, a bajnoki cím ezért már nem lehet reális cél, de a második helyezett Romát még könnyedés utolérheti a gárda, de a győzelmekre azért is szükség van, mert a Fiorentina csak három ponttal lemaradva áll a negyedik helyen.

Vasárnap minden adott lesz a három pont megszerzéséhez, hiszen az utolsó előtti helyen álló, az előző négy bajnokiját kivétel nélkül elveszítő Sassuolo otthonába látogat az együttes. Benitez a találkozó előtt figyelmeztette játékosait: hibát követnek el, ha nem veszik a lehető legkomolyabban a kiscsapatot, a hazaiak várhatóan szervezetten fognak védekezni, és kevés teret adnak a nápolyi támadóknak.

“A játékosok tisztában vannak vele, hogy a Sassuolo elleni mérkőzésen lehetőségünk lesz az előrelépésére a második helyért vívott csatában, éppen ezért roppant fontos találkozó vár ránk. A Sassuolo nemrégiben edzőt váltott, és míg korábban a csapatuk szeretett nyílt futballt játszani, most már sokkal inkább a védekezésre helyezik a hangsúlyt” – mondta a spanyol szakember.

A Sassuolo kispadjára nemrégiben kinevezett Alberto Malesani pontot nem tudott ugyan szerezni eddigi két meccsén, de az Inter és a Verona ellen is szoros meccsen, egyetlen góllal maradt alul együttese.

A Sassuolo győzelmére 6.50 az odds, a döntetlenre 3.75, a Napoli diadalára 1.55 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply