Megvadult farkasokként küzdenének a rómaiak

2014. February 16. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Az AS Roma a szezon második vereségét szenvedte el szerdán, a kupakiesés után a bajnokságban bizonyítana az együttes.
Daniele De Rossi

A rómaiak a kupakiesés után a bajnokságban javítanának.

Az AS Roma egygólos előnnyel várta a Napoli elleni, idegenbeli kupavisszavágót, a találkozón azonban esélye sem volt arra, hogy megtartsa előnyét, a házigazdák magabiztos, 3-0-ás győzelemmel léptek tovább a Coppa Italia döntőjébe. Bár ez mindössze a második veresége volt a fővárosi együttesnek az egész szezonban, a szurkolók csalódottak, hiszen így valószínűnek látszik, hogy trófea nélkül zárja az idényt a gárda, a bajnokságban ugyanis már kilenc pont a hátránya az éllovas Juventus mögött.

Rudi Garcia, a rómaiak vezetőedzője azt ígérte a szurkolóknak, hogy a vereség után játékosai sokszorozott erővel lépnek pályára a Sampdoria elleni vasárnapi bajnokin.

“Csalódottak vagyunk a kupakiesés miatt. A holnapi bajnokin egy csorda megvadult farkast láthatnak majd a nézők. Miután hat hónapos veretlenség után kikaptunk Torinóban, nagyszerűen reagáltak a játékosok, ugyanezt várom most is. Jól, kellő önbizalommal kell játszanunk, nem szabad elfelejtenünk, hogy korábban milyen remekül teljesítettünk” – jelentette ki Garcia.

A Sampdoria elleni hazai meccsen Francesco Totti még nem léphet pályára, más hiányzója nem lesz a rómaiaknak. A Samp a 12. helyen áll a bajnokságban, legutóbbi három bajnokiján nem kapott ki, előző két meccsét egyaránt egy góllal nyerte meg. A Roma ugyanakkor a múlt héten nem tudta megnyerni a fővárosi derbit a Lazio ellen (0-0).

A Roma hazai győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 4.75, a Sampdoria diadalára 9.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply