A Manchester Unitedben folytatja Ibrahimovic

2016. July 2. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Ibrahimovic hivatalosan is bejelentette, hogy Jose Mourinho alakulatában folytatja pályafutását, a veterán támadó a manchesteriek második nyári igazolása.

A svéd csatár kivételesen sikeres pályát tudhat magáénak, nevelőegyesületén kívül eddig minden csapatával bajnok lett. A Malmö után az Ajaxszal, a Juventusszal, az Interrel, a Barcelonával, a Milannal és a Paris Saint-Germainnel is a csúcsra ért, összesen 13 bajnoki címet nyert karrierje folyamán. Legutóbb a PSG-nél is remekelt, 180 meccsen 156 gólt szerzett, és nagyban hozzájárult a párizsi klub újbóli felemelkedéséhez.

Azonban már a szezon közben tudni lehetett, hogy Ibrahimovic nem marad a francia fővárosban, ám az Európa-bajnokság alatt a csatár csak hazája válogatottjával akart foglalkozni. Az utolsó válogatott tornáján résztvevő támadó Svédországgal csalódást keltett Franciaországban, miután már a csoportkör után búcsúra kényszerült.

A svéd labdarúgó eddig nem kívánt foglalkozni a jövőjével, ám csütörtökön egy közösségi oldalon maga hozta nyilvánosságra következő csapatának a nevét, Ibrahimovic egy nagy Manchester United-logó alá annyit írt:

“Ideje, hogy tudassam a világgal, hogy a következő állomás a Manchester United” – szól a bejegyzés.

Ibrahimovic a Manchester United második nyári igazolása, miután a szintén nyáron érkező Jose Mourinho kérésére a klub megszerezte Eric Bailly aláírását, amelyért a manchesteriek 30 millió eurót sem sajnáltak.

A Manchester United az elmúlt angol bajnoki szezonban az ötödik helyen végzett, és így az Európa Ligában indulhat: a manchesteriek bajnoki elsőségének a szorzója 5.00, míg arra, hogy Mourinho csapata az első négyben végez a Premier League-ben, 1.44.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply