A Manchester United tinédzser tehetséget igazolt

2015. September 2. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Louis van Gaal
A Manchester United az átigazolási időszak utolsó napján leszerződtette a Monacóból Anthony Martialt, a francia szupertehetségért az angolok nem sajnálnak közel 60 millió fontot fizetni.

A 19 éves játékost nagy tehetségnek tartják hazájában, Thierry Henry utódaként emlegetik, és fiatal kora ellenére több klub is érdeklődött iránta. A nyár elején még úgy tűnt, hogy a Tottenham szerzi meg Martialt, de az észak-londoniak végül lemaradtak róla. Az elmúlt napokban azonban már a Manchester United ostromolta a Monaco klasszisát.

A hétfői hírek szerint a manchesteriek folyamatosan emelték az összeget, az ajánlat néhány óra alatt majdnem a duplájára nőtt. Martialért a manchesteriek nem sajnálnak akár 58 millió fontot is kifizetni, a megegyezés után a játékos engedélyt kapott rá, hogy elhagyja a válogatott táborát, és véglegesítse az üzletet.

“Izgatott vagyok, hogy a Manchester Unitedben folytathatom. Mindig a Premier League-ben szerettem volna játszani, nagyon várom már, hogy csatlakozhassak a csapathoz” – nyilatkozta Martial, aki négyéves szerződést írt alá a Manchester Uniteddel.

Martial először kapott meghívót a francia válogatottba, amely az EB házigazdájaként pénteken felkészülési meccsen Portugália ellen lép pályára. A csatár az Eb-selejtezők miatt támadt szünet után az angol bajnokságban mutatkozhat be új csapatában, amely az ötödik fordulóban a Liverpoolt fogadja: a hazai győzelem szorzója 2.00, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 3.60 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply