A Chelsea két védőt igazolt

2015. September 2. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Az angol átigazolási piac utolsó napján két játékos is a Stamford Bridge-re igazolt: Papy Djilobodji és Michael Hector Jose Mourinho keretéhez csatlakozott kedden.

A Chelsea nem igazolt sokat a nyáron, Roman Abramovics egyesülete visszafogottan költött erősítésekre. A legdrágább igazolás Pedro megszerzése volt a Barcelonától, a támadó 27 millió euróért váltott klubot, és került Londonba. 20 millió euróért szerződtették Abdul Rahman Babát az Augsburgtól, emellett Asmir Begovic, Kenedy és Nathan csatlakozott Jose Mourinho keretéhez.

Az angol piac kedd délutáni zárása előtt a Chelsea további két igazolást jelentett be, mindkettő 4 millió fontba került az angol klubnak. Papy Djilobodji Nantes-ból került Londonba, a hátvéd a hírek szerint négyéves szerződést kötött új klubjával. A másik keddi szerzemény Michael Hector, aki a Readinget hagyta el a Chelsea hívására.

Djilobodji 171 francia bajnokin szerepelt a Nantes-tal az első és a második vonalban, a 26 éves szenegáli válogatott védő 9 gólt szerzett. A 23 éves Hectorral nagyon elégedettek voltak a Readingnél, ezt jelzi, hogy a nyáron szerződést hosszabbítottak vele, ennek ellenére végül elengedték az angol élvonal bajnokához.

A Chelsea szeptember 12-én az Evertonnal mérkőzik meg a bajnokság 5. fordulójában: a liverpooliak sikerének a szorzója 4.20, a döntetlenre 3.60, a londoniak győzelmére 1.83 az odds.

Az előző fordulóban a Chelsea már a második vereségét könyvelte el, míg az Everton a Tottenham ellen döntetlenre játszott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply