A Liverpool új csatárt vett

2015. June 24. Wednesday in Angol Premier Liga, Copa America, Hírek

Roberto Firmino
Brazil csatárral, a Hoffenheim 23 éves játékosával Roberto Firminóval erősített a Liverpool labdarúgócsapata.

Jelenleg a Copa Américán szereplő támadót 2017-ig kötötte szerződés a német klubhoz, melyben 2011 óta 151 mérkőzésen játszott és 47 gólt szerzett. Az elmúlt idényben 33 bajnokin hét gól és tíz gólpassz volt a mérlege.

A hírek szerint a támadó középpályás hosszú távra ír alá a Liverpoolhoz, de az orvosi vizsgát csak a Copa után csinálja Angliában. A híresztelések szerint az angol klub 41 millió eurót fizet érte.

A Liverpool eddig három új játékost igazolt a következő szezonra: James Milnert a Manchester Cityből, Danny Ingst a Burnleyből és Bogdán Ádámot a Boltonból.

Firmino a kilencedik válogatottságánál tart a braziloknál, négy gólt szerzett és a Venezuela elleni csoportmeccsen volt eredményes legutóbb. Brazília szombaton este lép pályára Paraguay ellen, rendes játékidőben elért győzelmére 4/6 a szorzó, a döntetlenre 13/5, míg Paraguay 90 perc alatt kiharcolt sikerére 5/1.

Firmino szerint Brazília úgy is esélyes a Copa megnyerésére, hogy legjobbja, Neymar nem játszhat, mert a Kolumbia elleni mérkőzés után négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply