A Leverkusen remek hazai mérlegében bízik

2015. August 25. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

De Roberto Hilbert
Hamarosan eldől, hogy a Lazio vagy a Leverkusen folytathatja a szereplést a Bajnokok Ligája főtábláján. Az első mérkőzés után a rómaiak állnak jobban.

Az római találkozón a Leverkusen focizott veszélyesebben, de a meccset végül mégis a Lazio nyerte meg 1-0-ra, Balde Diao Keita 77. percben szerzett góljával. Az olaszoknak bizakodásra ad okot az egygólos előny és a kapott gól nélkül lehozott meccs, azonban a Leverkusennél sincs gyászos hangulat az olaszországi vereség után, a németek úgy gondolják, hogy 90 perc alatt bőven megfordíthatják a párharcot. A Lverkusen a legutóbbi tíz hazai tétmérkőzésén mindössze egyetlen gólt kapott és a leverkuseni közönség hatalmas segítség a gárda számára.

“A Leverkusen nagyon nehéz ellenfél, a legjobb játékunkat kell nyújtanunk a visszavágón. Ez a párharc még koránt sincs eldöntve” – nyilatkozta a Lazio szakvezetője, Stefano Pioli.

A Lazio vezetőedzőjének nemcsak azért kell aggódnia, mert a Leverkusen félelmetes mérleggel rendelkezik hazai pályán, hanem azért is, mert több kulcsjátékosa is sérült. A középpálya motorja, a 29 éves csapatkapitány, Lucas Biglia a Bologna elleni hétvégi bajnokin sérült meg, és biztosan nem léphet pályára, míg Miroslav Klose játéka is kérdéses egyelőre.

A Leverkusen két forduló után 6 ponttal áll a Bundesliga tabellájának élén, így kellő önbizalommal várja a találkozót, náluk a nyáron igazolt Charles Aranguiz és Rim Jedvej is sérült, így ők nem lépnek pályára.

A Leverkusen hazai győzelmére 1.60 a szorzó, a döntetlenre 4.33, a Lazio diadalára 6.00. A németek továbbjutására 2.37, az olaszokéra 1.53 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply