A Valencia közel jár a BL-főtáblához

2015. August 25. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

 Dani Parejo
A Valencia sokkal közelebb áll ahhoz, hogy továbbjutóként jöjjön ki a Bajnokok Ligája-selejtező play off körének legnagyobb rangadójából.

A BL-selejtező sorsolása után a Valencia és a Monaco nem lehetett elégedett az ellenféllel, ugyanis ez a két csapat rendszeres résztvevője a BL-főtáblának, és általában a csoportkörből is tovább szokott jutni Európa legjobb tizenhat csapata közé. Az első összecsapáson a Valencia megérdemelt győzelmet aratott, és a 3-1-es sikert követően magabiztosabban várhatja a monacói visszavágót.

A Valencia frissen igazolt ausztrál válogatott kapusa, Mathew Ryan abban bízik, hogy meg tudja ismételni hétvégi teljesítményét, és a Rayo Vallecano elleni idegenbeli bajnokihoz (0-0) hasonlóan ismét kapott gól nélkül zár kedden, ami a Valencia továbbjutását jelentené.

“Ha nem kapsz gólt, már majdnem megnyerted a mérkőzést. Bármi is történik Monacóban, a legfontosabb a továbbjutás. Természetesem szeretném kapott gól nélkül befejezni a meccset, de az sem baj, ha ez nem sikerül, amennyiben mi jutunk tovább a párharcból” – mondta a -ból nyáron 7 millió euróért igazolt 23 éves kapus.

Mindkét együttes döntetlent játszott hétvégén.

A Monaco keddi győzelmére 2.30 a szorzó, a döntetlenre 3.40, a Valencia diadalára szintén 3.40.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply