A legjobb védelem ellen készül Lewandowski és a Bayern

2016. April 26. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Robert Lewandowski
Az elődöntőnél járnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, a szerdán az Atletico Madrid a Bayern Münchent fogadja.

Az Atletico a negyeddöntőben a címvédő Barcelonát búcsúztatta, így bár papíron a legkisebb csapatnak számít a BL-ben, ugyanolyan esélyekkel száll harcba a BL-címért, mint a Bayern, a Real vagy a Manchester City.

Robert Lewandowski, a bajorok csatára a meccs előtt adott nyilatkozatában külön kiemelte: nagyszerű védelemmel kell felvenni a harcot a két meccsen. A madridiak rászolgáltak jó hírükre, legutóbbi 15 hazai BL-meccsükből 13 alkalommal kapott gól nélkül zártak, míg a teljes idényt nézve immár 23 mérkőzésen nem találtak be ellenfeleik a kapujukba.

“Az Atleticónak van a legjobb védelme a spanyol bajnokságban. Ellenfelünk remekül kontrázik, ezért óvatosnak kell lennünk. Csatárként nagy kihívás egy ilyen kevés gólt kapó védelem ellen játszani, de én örülök, hogy a madridiak az ellenfeleink. Kemény meccs lesz, de mi vagyunk a Bayern, nem kell tartanunk senkitől” – jelentette ki a lengyel csatár, kiemelve azt is, hogy a védelem mellett a madridi szurkolók is Európa legjobbjai közé tartoznak.

Más kérdés, hogy az Atletico védelmének vezére, Diego Godin kisebb sérüléssel küzd, kérdéses a játéka. A münchenieknél is lesznek hiányzók, Jerome Boateng, Arjen Robben és Holger Badstuber sem egészséges.

Az Atletico hazai sikerére a szorzó 3.00, a döntetlenre 3.20, a Bayern diadalára 2.62.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply