A Dortmund hosszú távra szerződtette védőjét

2016. April 26. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Marcel Schmelzer
A Borussia Dortmund bejelentette, hogy hosszú távra oldotta meg a bal oldali védő posztját illető kérdéseket.

Marcel Schmelzer szerződése jövő nyárig élt volna Dortmundban, de a vezetőség és a szakmai stáb annyira elégedett volt a 28 éves játékos teljesítményével, hogy további öt évre szóló kontraktust ajánlott a bal oldali védő poszton bevethető labdarúgónak.

Schmelzer még ifistaként érkezett Dortmundba 11 évvel ezelőtt, és azóta 250 mérkőzést játszott a Borussia felnőtt együttesében.

Hans-Joachim Watzke, a klub ügyvezető igazgatója kiemelte: Európa egyik legjobb balbekkjét sikerült hosszú távra a klubhoz kötni, és Michael Zorc sportigazgató is örömmel újságolta a megegyezés tényét.

“Marcel Schmelzer egy olyan játékos, akit mi neveltünk ki saját magunknak. Igazi Borussia-játékos, aki teljes mértékben elsajátította a klub identitását. Nagyon szereti a komoly téttel bíró meccseket, és a mögöttünk álló idényben is sokat lépett előre. Boldogok vagyunk, hogy sorainkban tudhatjuk” – fogalmazott Zorc.

A második helyezett Dortmund szombaton a 10. helyen álló Wolfsburgot fogadja. A hazai győzelemre a szorzó 1.40, a döntetlenre 4.75, a wolfsburgi diadalra 7.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply