A Chelsea nem motivált

2016. May 1. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Willian
A Chelsea játékosa, Willian szerint az idei szezonra már nincs motivációjuk, de az új idényben mindent elkövetnek majd azért, hogy címeket nyerjenek.

A pocsék szezonkezdet után José Mourinho menesztése mellett döntött a Chelsea vezetősége, de Guus Hiddink megbízott menedzser irányítása alatt is igen felemásan teljesít a gárda. A tabellán ugyan jó pár pozíciót sikerült javítania, jelenleg a tizedik helyen áll, de legjobb esetben is valószínűleg csak a kilencedik lehet a végén. Jövőre tehát biztosan nem szerepel majd a nemzetközi kupaporondon a Chelsea, így összpontosíthat majd a bajnokságra és a hazai kupákra.

“Amikor elkezdődött az év, szerettünk volna bajnokok lenni, megnyerni mindent, amit csak lehet” – fogalmazott a brazil Willian a Sky Sportsnak. “Ez azonban nem jött össze. Azt hiszem, most már mindannyian tudjuk, mit kell tennünk jövőre. Tavaly bajnokok voltunk, idén viszont semmit nem nyertünk. Ez nehéz a számunkra, hiszen már nincs motivációnk meccseket játszani, edzeni, mert már semmit nem nyerhetünk. Csupán a büszkeségünkért küzdhetünk.”

A szabadrúgás-specialista támadó idén 45 meccsen lépett pályára a londoniak szerelésében, 11 gólja és kilenc asszisztja van. A 33-szoros brazil válogatott azt is elárulta, nem akarja, hogy a városi rivális Tottenham Hotspur bajnok legyen, éppen ezért a hétfő esti bajnokit szeretnék megnyerni. Elképzelhető azonban az is, hogy már vasárnap kiharcolja az elsőséget a Leicester City, ehhez viszont idegenben kellene legyőznie a Manchester Unitedet.

Ami a Chelsea-t és a Tottenhamet illeti, ősszel a felek gól nélküli döntetlent játszottak egymással a White Hart Lane-en. Amikor azonban a Chelsea otthonában játszottak a csapatok, nem volt kérdés, melyik fél nyer: a kék mezesek 2-0-ra, 3-0-ra és 4-0-ra is kiütötték riválisukat az elmúlt két évben.

A Chelsea sikerére a szorzó 2.80, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Tottenham Hotspur győzelmére pedig 2.62.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply