A Bayern München tartalékos lett

2015. December 12. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Arjen Robben
Megsérült Franck Ribery, Mehdi Bentia és Arjen Robben is a Bayern Münchenből, egyikük sem léphet pályára az Ingolstadt elleni mérkőzésen.

A Bayern München a hazai és a nemzetközi porondon is jól teljesít, holott legjobbjaira ebben a szezonban még alig támaszkodhatott. A bajor csapatban Ribery eddig mindössze két meccsen tudott pályára lépni, a francia szélső még márciusban szenvedett komoly sérülést, ami miatt nem léphetett pályára több, mint nyolc hónapig. A jelek szerint Ribery számára nem volt szerencsés a visszatérés, ugyanis a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-találkozón ismét kidőlt a sorból. A francia először volt kezdőcsapat tagja idén, és ezzel egyben utoljára is. A német klub tájékoztatása szerint Ribery combizom-sérülést szenvedett, vagyis nem korábbi sérülése újult ki.

Benatia is sérülten kezdte az idényt, augusztusban dőlt ki a sorból, és csak egy hónapja tudott ismét Josep Guardiola rendelkezésére állni, ám 2015 hátralévő meccsein ő sem erősítheti a bajorokat. A harmadik játékos, aki a héten dőlt ki a sorból, Arjen Robben, a holland azonban talán még idén visszatérhet.

“Nagy keserűség ez a játékosoknak, ráadásul nagy szükségünk lenne rájuk, mert mindannyian fontos részei a csapatnak” – kommentálta a sérüléseket Guardiola.

A címvédő Bayern az elmúlt fordulóban vesztette el a bajnoki veretlenségét, a Borussia Mönchengladbach elleni fiaskó után a 11. helyezett Ingolstadt ellen térhet vissza a győzelmi ösvényre: a Bayern München szombati sikerének a szorzója 1.09, a döntetlenre 11.00, az Ingolstadt győzelmére 23.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply