Egyetért Mourinho Fergusonnal

2015. December 12. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
A Manchester United valamikori vezetőedzője után Mourinho is kijelentette, hogy a Leicester City megnyerheti az angol pontvadászatot.

A jelenleg zajló európai futballidény egyik legnagyobb meglepetését eddig kétségkívül a Leicester szolgálja, amely az elmúlt szezonban nagyrészt a kiesés ellen küzdött, sőt, sokig volt sereghajtó a Premier League-ben. Ám a gárda már az elmúlt idény hajrájában lendületet vett, és ez kitart, a csapat hatalmas meglepetésre 15 forduló után vezeti a tabellát.

Korábban Sir Alex Ferguson illette méltató szavakkal a gárdát, amelyet már bajnokesélyesként emlegetnek Angliában. A Manchester United egykori mesetere szerint a Leicester az eddigi találkozóin olyan értékeket csillogtatott meg, amely akár arra is feljogosítja, hogy joggal bízzon a végső sikerben. Most Jose Mourinho csatlakozott Fergusonhoz, kijelentve, hogy a Leicester letaszíthatja csapatát jelenlegi trónjáról.

“Néhány hete még azt mondtam, hogy a Leicester nem lehet bajnok, de most már nem vagyok ebben olyan biztos. Az egy dolog, ha egy csapat szeptemberben vezeti a tabellát, meg az is más, ha még decemberben is” – mondta Mourinho, aki címvédő csapatával pályafutása legrosszabb időszakát éli át, a Chelsea mindössze a 14. helyen áll, és hátránya 17 pont a Leicester mögött.

Mourinho legénysége hétfőn éppen a listavezető ellen javíthat: a Leicester City sikerének a szorzója 3.20, a döntetlenre 3.50, a Chelsea győzelmére 2.35.

Immár nyolc meccsből áll a Leicester bajnoki veretlensége, a Chelsea elmúlt hat bajnokijából négyet elbukott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply