A bajnokságra fókuszál egyelőre Simeone

2016. May 8. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Simeone
Az Atletico Madrid még versenyben van a két legrangosabb trófeáért, de a BL döntőjére egyelőre nem figyelnek a madridiak.

Diego Simeone együttese ebben az idényben is bravúrosan teljesít, és képes felvenni a versenyt a Barcelonával és a Real Madriddal, nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi porondon is. Az argentin szakember csapata a listavezető Barcelonával azonos pontszámmal áll a Primera Divisionban, míg a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban a Real Madrid lesz az ellenfele a milánói fináléban.

Azonban a BL-döntő előtt még két bajnoki vár az Atletico Madridra, amely megismételheti tavalyelőtti bravúros diadalát, ha megnyeri hátralévő meccseit, míg katalán riválisa botlik. Ennek érdekében Simeone mindenképpen maximális odaadást vár el csapatától a Levante és a Celta Vigo elleni bajnokikon, amíg van esély a bajnoki cím megszerzésére, addig nem kerül terítékre a városi BL-döntő témája.

“Ebben a pillanatban a Levantéra koncentrálunk, még van 15 napunk a milánói döntőig. Az a célunk, hogy az utolsó fordulóig megmaradjon az esélyünk a bajnokságban, ehhez lelkesedés és odaadás kell a csapattól. Nem kell figyelni másokra, a lényeg, hogy mi hozzuk a maximumot” – mondta a Levante elleni vasárnapi bajnoki kapcsán Simeone.

A Levante utolsó helyezettként már biztosan búcsúzik a bajnokság végén a spanyol élvonaltól. Az Atletico Madrid elmúlt hat meccsét megnyert a bajnokságban, a Levante hét legutóbbi mérkőzéséből egyet tudott megnyerni. A két csapat őszi bajnokiját az Atletico Madrid nyerte 1-0-ra.

A Levante sikerére a szorzó 15.00, a döntetlenre 6.00, az Atletico Madrid győzelmére 1.22.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply