A BL-döntőről álmodik a Real Madrid fiatalja

2016. May 8. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió, UEFA Bajnokok Ligája

Lucas Vazquez
Esélyes még a Real Madrid a spanyol bajnoki címre, Lucas Vazquez azonban már a szezont lezáró Bajnokok Ligája-döntőre koncentrál.

Lucas Vazquez a Real Madridban nőtt fel, ám sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz lehetősége bemutatkozni a királyiak felnőtt csapatában. A tehetséges támadó két éve került fel az első csapathoz, ám a debütálására nem került sor, ezért az elmúlt szezont az Espanyolban töltötte. Vazquez alapember volt a barcelonai együttesben, ezért nem volt meglepő, hogy a Real Madrid visszahívta. A jelenlegi idényben pedig be is mutatkozhatott a Realban, már kilenc bajnokin volt kezdő, és négy gólt is szerzett.

A királyiak nemzetközi kupameneteléséből is kivette már a részét, hat BL-meccsen erősítette Zinedine Zidane csapatát, kétszer már kezdőcsapat tagja is volt. Játszott a Manchester City elleni elődöntő mindkét összecsapásán, így kivette a részét a fináléba jutásból. A királyiak ellenfele a döntőben az Atletico Madrid lesz, amelyet két éve a történelmi tízedik trófeáért legyőztek a királyiak.

“Ez az álmom. Ha az első idényemben rögtön játszani tudok a BL-döntőben, az valami káprázatos élmény lenne. Azt akarjuk, hogy megfelelően záródjon ez az álom, nyerni és ünnepelni akarunk” – jelentette ki Vazquez, aki szerint sokáig nem úgy nézett ki a Real Madrid szezonja, hogy a végén trófeával ünnepelhet a csapat.

A Real Madrid BL-sikerére a szorzó 2.50, a döntetlenre 3.00, az Atletico Madrid győzelmére 3.00.

A bajnokság őszi idényében 1-1-es döntetlent játszottak a felek, míg tavasszal az Atletico 1-0-ra nyerni tudott a Bernabeu-stadionban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply