A bajnoki címért marad Walcott Londonban

2015. June 1. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Theo Walcott
Theo Walcott esetében többször felmerült a távozás lehetősége, ám a játékos és Arsene Wenger is biztos benne, hogy a fiatal labdarúgó marad az Arsenal kötelékében.

Az Arsenal vasárnap nagyon magabiztosan nyerte meg az FA-kupa döntőjét az Aston Villa ellen, a címvédő 4-0-ra nyerte a Wembleyben rendezett összecsapást. A győzelemmel az Arsenal 12. elsőségét szerezte meg a sorozatban, ezzel az FA-kupa rekordere lett. Arsene Wenger is csúcstartó lett hatodik győzelmével, a francia menedzser beérte a korábban egyedüli csúcstartó George Ramseyt.

A döntőben Theo Walcott szerezte a vezető találatot, a gólszerző a meccs után reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a szezon után sikerül megegyeznie az Arsenallal, és a korábbi híresztelésekkel marad az Emirates-stadionban.

“Azt gondolom, hogy ez biztosan megoldódik, most nem is foglalkozom ezzel, ünnepelni szeretnék. Van még időnk, most úgyis az angol válogatott következik, majd utána megegyezünk” – mondta Walcott, akit a hírek szerint a Liverpool és a Chelsea szeretne megszerezni. “Bízom a csapatban, nagyon összekovácsolódtunk. Előreléptünk, így már nem is lehet más a célunk, mint a bajnoki cím!”

A játékossal egyetért Wenger is, aki szerint azzal, hogy Walcott marad, eldőlt, hogy Arturo Vidal nem érkezik.

“Nem látom be, hogy miért ne lehetne velünk jövőre is. Majdnem egy évet hagyott ki, idő kellett neki, míg formába lendül. A középpályánk pedig erős, nem foglalkozunk Vidallal” – mondta a francia.

Az angol válogatott jövő vasárnap Írországgal csap össze felkészülési meccsen: az írek sikerének az oddsa 5/2, a döntetlenre 23/10, az angolok győzelmére 11/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply