15-20 gólt szerezne Walcott az új idényben

2015. July 21. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Walcott
Az Arsenal jó játékkal hódította el a Barclays Ázsia Kupát, melynek döntőjében az ugyancsak Premier League-ben szereplő Evertont fektette két vállra (3-1).

A döntőben a kezdőcsapatban kapott helyet a csapat új igazolása Petr Cech. A cseh válogatott játékos kiválóan védett, az igaz, hogy egy gólt azért kapott. Azonban a találkozó leginkább az Ágyúsok támadójátékáról szólt, hiszen gyönyörű gólt szerzett Santi Cazorla, Mesut Özil és az első találatot elérő Theo Walcott is.

Az Arsenalnál évek óta csatárgondok vannak, ezen tavaly sokat javított a chilei Alexis Sánchez, aki már első idényében megmutatta mire képes, és rövid idő alatt a szurkolók kedvencévé vált. A szakmai hangok azt vallják, hogy Walcott már megérett arra, hogy ne a pálya szélén, hanem középcsatárként kapjon helyet az Ágyúsok támadószekciójában, a francia Olivier Giroud helyett. Az Everton elleni döntőben szerzett gólja is ezt igazolja.

“A modern fociban a három támadójátékosnak sokat kell cserélniük egymást”- mondta a szélvészgyors csatár, aki az előző idény nagy részét sérülés miatt volt kénytelen kihagyni.

“Az angol válogatott és az FC Barcelona is így játszik, a csatároknak bízniuk kell egymásban, hogy mindenki képes minden poszton játszani. Ez nem lehet nagy gond. A pálya bármelyik részén szeretek játszani, jó, hogy ebben a klubban szerepelhetek. Gólok szerint ítélnek meg, a csatárok gólokat kell szerezzenek. Csatárként tizenöt-húsz találatra kell gondolnom” – tette hozzá Walcott.

Arra, hogy az Arsenal megnyeri a bajnokságot, 9/2 a szorzó, míg arra, hogy az első négyben végez, 1/6.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply