Visszatérhet Rooney kedvenc pozíciójába

2015. July 22. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Wayne Rooney újra középcsatárként léphet fel a Manchester Unitedben, azt ígéri, hogy kedvenc posztján túl fogja szárnyalni az elmúlt évek góltermését.

Az angol válogatott az utóbbi szezonokban kevesebb gólt szerzett mint amennyit tőle elvártak, ennek egyik oka, hogy Ferguson távozása után a menedzserek különböző pozíciókban játszatták. Korábban képes volt 30 gólnál is többet szerezni egy szezonban, addig az elmúlt idényben 14, az azt megelőzőben 19 találatot ért el.

Azonban a következő idényben valószínűleg ismét középcsatárként szerepelhet, ezt erősítették meg a manchesteri igazolások. A Manchester United leigazolta a középpályára Bastian Schweinsteigert és Morgan Schneiderlint, de ugyanakkor elengedte Robin van Persie-t, így Rooney visszatérhet a támadósor közepére.

“Csatárként szeretek játszani és folyamatosan kapura támadni. Azokban a szezonokban amikor valóban középcsatár lehettem, szereztem pályafutásom során a legtöbb gólt” – gondolt itt Rooney a 2009/2010-es és a 2011/2012-es idényre, melyek során 34-34 találatot ért el.

Rooney az Evertonból 2004-ben igazolt a Manchester Unitedhez, 11 szezon alatt 479 meccsen 230 gólt szerzett.

A United szerdán a San Jose Earthquakes együttesével játszik felkészülési meccset: a tengerentúliak sikerének a szorzója 8/1, a döntetlenre 4/1, az angol gárda győzelmére 1/3 az odds.

Louis van Gaal együttese a bajnokság rajtjáig összecsap még a Barcelonával és a Paris Saint-Germainnel is.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply