by

UD Palermo vs. SS Lazio – 2013/01/19

2013. January 17. Thursday in Mérkőzés elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

UC Palermo VS

Olasz Serie A

2013/01/19 18:00 (CET),

Stadio Renzo Barbera

SS Lazio
Liga pozíció: 19 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Serie A legjobb formában lévő csapata vendégeskedik a gyengén szereplő, de annál veszélyesebb Palermo otthonában. Legutóbb mikor ugyanilyen pályaválasztással találkozott a két gárda, 5-1-el kitömve mehetett haza Rómába a vendég csapat.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
Palermo | 3.25 Palermo | 3.25 Sportingbet Döntetlen | 1.95 Döntetlen | 1.95 Winmasters Lazio | 2.40 Lazio | 2.40 Sportingbet

A Palermo hazai pályán mutatott formája (3GY 3D 3V) elfogadható, 15 pontjukból 12-t itt szereztek. Ez viszont arról árulkodik, hogy idegenben 3 döntetlenre voltak csak képesek és 8-szor tértek haza vesztesként. 7 mérkőzés óta nyeretlenek és góltermelés szempontjából is a leggyengébbnek mondhatóak a 16 lőtt góljukkal. Miccoli a házi gólkirály 5 találatnál jár.

A Lazio 14 mérkőzés óta veretlen minden versenyt figyelembe véve, ami viszont kiemelkedő, jelenleg az olasz mezőnyben. Jelenleg a 2. helyen állnak 3 ponttal a Juventus mögött, és ami pár hónapja még lehetetlennek tűnt, most könnyen elérhetővé válik. A csapat szárnnyal és ez a drukkereket is jókedvre deríti, minden téren kiállnak a csapat mellett. Ha eddig ilyen remek formát produkáltak és pont a kiesés szélén álló Palermótól kapnának ki, az óriási blamázs lenne.

A hazaiaknál megszokott középpályás Barretto felfüggesztett, Mantovani és Abel Hernandez sérültek. A sztárjátékosuk Ilicic játéka lehet még kérdéses a sok átigazolási pletyka miatt. A Lazionál a veteránnak számító védő Andre Dias sérülés miatt nem bevethető, akárcsak Sculli és Ederson. Ettől függetlenül a csapat magja ott lesz a pályán, és a megszokott játékot várhatjuk tőlük. Legutóbb, amikor a Palermo volt otthon, 5-1-re tudott nyerni, de nem  volt ennyire sima a meccs, mint ahogy azt az eredményjelző mutatja. A Lazio pocsék napot fogott ki és a Palermo nem tudta abbahagyni a gólszerzést. De ez még az előző szezonban történt. Idén a Lazio 3-0-val küldte őket haza egy sima meccsen és most sem lehet kevesebb a cél. Tehát idén klasszisokkal jobbak, amit az is mutat, hogy 20 meccs alatt 27 ponttal húztak el és ha nyernek ez 30 lesz. Habár a Lazio idén idegenben visszafogottabb, szívósak és nehéz őket megverni. Szerintem a játékot irányítani fogják és behúzzák a 3 pontot.

Összegzés:

Tehát nézzük mi szól a Lazio mellett: forma, keret, egymás elleni meccsek és a motiváltság, hogy beérjék pontban a Juvét, mégha nem is biztos, hogy most botlanak a Torinóiak. 2.40-es odds szerintem remek, megéri megtenni.

Köszönöm, hogy olvastad! Sok szerencsét!

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Lazio győzelem | 2.40 Lazio győzelem | 2.40 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/01/17, 16:02

Related Articles

Leave a Reply