by

A Tottenhamre figyel az Arsenal

2016. May 10. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Wilshere
Az idén sem tudta megszerezni a régóta áhított bajnoki címet az Arsenal, de a második hely még elérhető a csapat számára.

Az Arsenal sokáig jó esélyekkel küzdött a bajnoki elsőségért, a Chelsea, a Manchester United és a Liverpool viszonylag korán kiszállt a bajnoki versenyfutásból, és a Manchester Citynek sem ment a játék. Az ágyúsok hiába álltak azonban jobban, mint a rivális sztárcsapatok, egy hosszabb hullámvölgy miatt végül nem tudták tartani a lépést a bajnoki címet elhódító Leicester Cityvel.

A csapat jelenleg a harmadik a tabellán, de egy fordulóval a zárás előtt hátránya csak két pont az ős-rivális, a második Tottenham mögött. Amennyiben hétvégén sikerül nyernie az utolsó helyezett Aston Villa ellen, a kiesőjelölt Newcastle pedig megveri a Spurst, úgy az Arsenal fut be a második helyre.

“Hétvégén figyeltük a Tottenham eredményét, és mikor megtudtuk, hogy kikapott a Southamptontól, az óriási lökést adott a saját meccsünkre. Meg akarjuk előzni őket, és megmutatni, hogy mi vagyunk a legjobbak Észak-Londonban. Arra számítunk, hogy nyerünk a Villa ellen, bízom benne, hogy a Newcastle szívességet tesz nekünk azzal, hogy jó eredményt ér el a Tottenham ellen” – jelentette ki Jack Wilshire, az Arsenal középpályása.

Érdekesség, hogy utoljára 1995-ben fordult elő, hogy a Tottenham az Arsenal előtt zárt a bajnokságban.

Arra, hogy a Tottenham vereséget szenved szombaton a Newcastle otthonában, 3.00 a szorzó, a döntetlenre 3.50, a Spurs diadalára 2.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply