Nem akarja elhagyni Vardy a Leicester-t

2016. May 10. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jamie Vardy
A Leicester City történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy megelőzve minden sztárcsapatot, megnyerte a Premiership küzdelmeit. A csapat egyik ásza, Jamie Vardy a következő idényben is sokat vár a gárdától.

A Leicester egy évvel ezelőtt a kiesés elkerüléséért küzdött, idén pedig – teljesen váratlanul – megnyerte a Premier League-et. A Claudio Ranieri vezette gárdában egyetlen sztárjátékos sem futballozott, javarészt olyanok érték el a világraszóló bravúrt, akikről más csapatoknál lemondtak.

A bajnoki cím elnyerése után a sajtóban azt találgatják, együtt lehet-e tartani az együttest, vagy elkerülhetetlen, hogy a legjobbakat elvigyék a dúsgazdag riválisok. A csapat gólfelelőse, Vardy hallani sem akar arról, hogy elhagyja a klubot, szerinte a következő idényben is bravúrokra készül az együttes.

“Most nyertem meg a bajnokságot, ősztől a BL-ben szerepelhetek, boldog vagyok a Leicesternél. A Bajnokok Ligájában is győzelmekre készülünk, angol bajnokként nem hiszem, hogy tartani kellene a riválisoktól” – fogalmazott Vardy.

A Leicester City a hétvégi zárófordulóban a kilencedik helyen álló Chelsea vendége lesz. A hazai győzelemre a szorzó 2.00, a döntetlenre 3.50, a Leicester győzelmére 3.60.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply