by

Az év focistája Angliában Eden Hazard

2015. April 27. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Eden Hazard

Harry Kane-t és David de Geát előzte meg Eden Hazard, a Chelsea belga labdarúgója, akit az év játékosának választották a Premier League játékosai.

A belga játékos oroszlánrészt vállal a Chelsea idei sikereiben, a bajnokságban toronymagas listavezető londoniak játékosa mind a 33 meccsen pályára lépett a Premier League-ben, és 13 góllal segítette csapatát eddig. Legutóbb a Manchester United ellen talált a kapuba két fordulóval ezelőtt, azzal a győzelemmel a Chelsea gyakorlatilag bebiztosította a bajnoki címét.

Hazard-ral sokáig versenyben volt a végső győzelemért a Manchester United kapusa, David de Gea és a Tottenham fiatal támadója, Harry Kane, de végül a belga kapta a legtöbb szavazatot. Kane korábban megnyerte az év fiatal labdarúgója címet a Premier League-ben.

Korábban a Chelsea labdarúgóját kapcsolatba hozták a Real Madriddal, ám ő kijelentette, hogy Londonban képzeli el a jövőjét.

“Nem megyek sehova a Chelsea-ből, maradni akarok” – cáfolta röviden a pletykát az év játékosa.

Korábban Zinedine Zidane jelentette ki, hogy a királyiak szemmel tartják Hazard-t, de egyelőre nehezen elképzelhető, hogy a szupersztárokkal teletűzdelt középpályára leigazolja a Chelsea.

A Chelsea szerdán a legjobb formában lévő angol élvonalbeli együttes, a kiesés elől menekülő Leicester City otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 19/4, a döntetlenre 3/1, a vendégek sikerére 4/6 a szorzó.

A Leicester néhány hete még utolsó volt a Premier League-ben, de zsinórban négy bajnoki győzelem után fellépett a 17., már nem kieső helyre.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply