by

Brazíliából igazolt kapust a Kecskemét

2014. December 6. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Bekő Balázs
Brazil sztárcsapatot, a Fluminensét is megjárt fiatal, tehetséges kapust igazolt a Kecskemét, Kovács Dániel 2015 nyaráig írt alá az NB I nyolcadik helyén álló KTE együtteséhez.

 

Kapussal erősített a Kecskemét labdarúgócsapata, amely szerződtette Kovács Dánielt. A 20 éves focista 2015 nyaráig írt alá a lilákhoz, korábban a Fluminense csapatában is szerepelt, amely egy korosztályos tornán szúrta ki magának a magyar tehetséget.

“Először amolyan próba jelleggel kerültem ki félévre, utána ugyanilyen időtartamra szerződést kaptam” – kezdte Kovács. “Szerettek volna egy hároméves kontraktust kötni velem ennek lejártával, de adódott egy olasz lehetőség, amit jobban preferáltam. Ez sajnos önhibámon kívül nem jött össze végül, így csapat nélkül maradtam. A kecskeméti lehetőséget jónak találtam, úgyhogy most itt vagyok.”

Kovács tovább elmondta, hogy nagyon jók az első benyomásai a csapatról, Horváth Zoltán kapusedzővel egyből megtalálták a közös hangot, jól tudnak együtt dolgozni, és Bekő Balázst is remek edzőnek tartja. “Minél előbb szeretnék természetesen a felnőtt csapatban védeni, majd később újra külföldre igazolni. Utóbbit nem feltétlenül sürgetem, ha jól érzem magam itt, akkor szívesen maradok tovább is” – fogalmazott a fiatal kapus.

Valószínűleg Kovács még nem lesz kezdő kapus a szombati bajnokin, amikor a Kecskemét az utolsó helyen álló, fordulók óta vereséget vereségre számláló Haladáshoz látogat. Balázs Zsolt, a KTE csatára a Haladás elleni meccsről elmondta, hogy nem lesz azért egy könnyű menet, szerinte nem jelent semmit, hogy a tabella utolsó helyén vannak, pusztán annyit, hogy nincsenek jó passzban. “A szombathelyi pálya alapból sem tartozik a legjobbak közé, az időjárás miatt most még mélyebb is talán. Nem lesz tehát könnyű dolgunk, de nyerni szeretnénk” – nyilatkozta Balázs.

A Haladás győzelmére 2.70, a döntetlenre 3.40, a Kecskemét sikerére pedig 2.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply