by

Diego Costára is számítanak a spanyolok

2014. October 6. Monday in Egyéb, Hírek

Diego Costa
Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya annak ellenére is küldött meghívót Diego Costának, a Chelsea támadójának, hogy a légiós kisebb sérüléssel bajlódik.

 

José Mourinho, a londoniak menedzsere nem örült annak, hogy Del Bosque Costára is igényt tart, mivel a portugál szakember szerint a csatár nincs teljesen rendben, pihenőre lenne szüksége, mivel kisebb sérülés gyötri. Ennek ellenére Mourinho a hét közi Bajnokok Ligája-meccsen, valamint a vasárnapi, Arsenal ellen 2-0-ra megnyert bajnoki rangadón is kezdőként számított a kiváló formában lévő labdarúgóra.

Így nem is volt kérdés, hogy Del Bosque kihagyja őt, hiszen a spanyolokra két Európa-bajnoki selejtező is vár: előbb Szlovákia, majd Luxemburg ellen.

“Mivel minden meccsen játszik, ez azt jelzi, hogy jó állapotban van. Ha nem lépne pályára folyamatosan, tudnánk, hogy gondjai vannak, így azonban nincs miről beszélni” – mondta Del Bosque.

Mourinho azért nem örült annak, hogy meghívót kapott Costa a spanyol kapitánytól, mivel szerint heti egy meccs lenne az ideális a brazil származású labdarúgónak. A Chelsea menedzsere nem tudja, mi fog történni abban a két hétben, amíg játékosa a spanyol nemzeti válogatottnál teljesíti kötelességét, így csak reménykedni tud, hogy visszatérte után is bevethető állapotban lesz.

Szlovákiával csütörtökön játszik Spanyolország, idegenben. A hazaiak győzelmét 8.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére pedig 1.40 az odds.

Északi szomszédjaink bravúros győzelemmel kezdték a selejtezősorozatot, hiszen Ukrajnában gyűjtötték be a három pontot (0-1), így a C-csoport két százszázalékos gárdája feszül majd egymásnak Zsolnán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply