You are browsing the archive for Tippjáték Archives - Elit Sportfogadók Klubja.

Chelsea FC vs. Galatasaray SK – 2014/03/18

2014. March 18. Tuesday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippjáték, UEFA Bajnokok Ligája

Chelsea FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/03/18 20:45 (CET),

Stamford Bridge

Galatasaray SK
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA Bajnokok  Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó: a Chelsea vendége lesz a Galatasaray.

Az első mérkőzésen, a Galatasaray otthonában a Chelsea 1-1 arányú döntetlent ért el, Chedjou (65′) illetve Torres (9′) voltak a gólszerzők.

A Chelseanek az első mérkőzés óta 3 meccse volt az angol bajnokságban, amiből 2-t megnyert, egyszer pedig vereséget szenvedett. Legutolsó mérkőzésén az Aston Villa vendége volt és 1-0-ra kikapott.

A Chelsea 66 ponttal jelenleg is vezeti az angol bajnokságot, 4 ponttal megelőzve a Liverpoolt és az Arsenalt, akiknek van egy-egy elmaradt mérkőzésük, a Manchester Cityt 6 ponttal előzi meg, de nekik három elmaradt mérkőzésük van.

Az egymás elleni találkozó után a Galatasaray 3 mérkőzést játszott, amiből 2-szer döntetlent ért el és egyszer nyerni tudott. Legutolsó találkozóján a Galata 0-0-ás döntetlent játszott a Karabuksporral annak otthonában.

A Galatasaray 2. a török superligaban, 5 ponttal a Fenerbahce mögött, de az első helyezett eggyel kevesebb mérkőzést játszott.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.40 1 | 1.40 Sportingbet X | 4.85 X | 4.85 Winmasters 2 | 8.40 2 | 8.40 Unibet

Read the rest of this entry →

Hívd ki most barátaidat az ESK tippjátékaiban!

2012. October 2. Tuesday in Bónusz, Gyors tipp, Hírek, Sportfogadás, Tippjáték

Újra elindítottuk a “Hívd ki barátaidat!” promóciót, mellyel még több Elit Pontot gyűjthetsz az oldalon.

A lényege, hogy hívd meg barátaidat az ESK oldalára, hogy ők is részt vegyenek a tippjátékainkban, melyekkel pénzt nyerhettek.
Minden regisztrált barátod után kapsz 20 Elit Pontot, és hogy ők is motiváltak legyenek, őket is megjutalmazzuk 20 ponttal.

Nem vagy még tag, regisztrálj itt, és máris nyaggathatod a barátaidat, hogy ők is regisztráljanak! :D

Miért jó neked, hogy sok Elit Pontod legyen?

Nos, az Elit Pont az oldal “fizetőeszköze”, mellyel Prémium tartalmakat tudsz megvásárolni. Ilyen tartalmak a Prémium tippek illetve a tippversenyben szereplő játékosok tippjei is.

Miért vásárolnál tippeket a játékosoktól?

Mert megéri! Az ESK oldalán minden játékos arra törekszik, hogy jól szerepeljen a versenyben. Mint minden versenyben, itt is vannak élen végző játékosok, akik igen magas százalékban tippelik meg a mérkőzések helyes kimenetelét. A játékról statisztika készül, így könnyen követheted az épp jó sorozatban lévő felhasználók tippjeit, melyeket akár élesben is megtehetsz valamelyik fogadóirodánál.

Nos, megéri gyűjteni az Elit Pontokat?

IGEN, egyértelműen!

Hogyan hívhatod meg barátaidat?

Jelentkezz be az ESK oldalára, és a felső menüsorban a “Fiókom” menüpont alatt található “Meghívó küldése” almenü kiválasztásával tudsz meghívót küldeni.

Ne csak Te szórakozz! Hívd meg barátaidat is!

A legtöbb személyt meghívó felhasználókat (az első hármat) jutalmazzuk:

Októberi nyeremények

  I. díj: 10 €
 II. díj: 5 €
III. díj: 3 €

A nyeremények átvételéhez Skrill (Moneybookers) számlára van szükség, ha még nem rendelkezel ilyen számlával, nyitanod kell egyet itt. A játék nyertesei, akik az eredményhírdetés után sem rendelkeznek Skrill számlával, jutalmukat Elit Pontokban (I. hely: 1000, II. hely: 500, III. hely: 300) fogják megkapni, amit később már NEM válthatnak valós pénzre.

Csak az októberben meghívott új felhasználók számítanak az elszámolásnál! Az eredményhírdetés november elején lesz.