Zsinórban 11. győzelmére készül a Juventus

2014. January 12. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Conte

A Juventus az idei döntetlenkirály Cagliari otthonában erősítheti meg vezető pozícióját az olasz labdarúgó-bajnokságban.
A Cagliari ugyanakkor több mint két hónapja nem kapott ki.

 

A Juventus a Cagliarihoz látogat vasárnap délután, és tizenegyre növelheti a zsinórban aratott győzelmei számát. Jelen pillanatban holtversenyben áll az idei olasz bajnokság legjobb sorozatát tekintve az AS Romával, amely az első tíz meccsét nyerte meg, viszont az első 2014-es bajnokin a Juventus imán, 3-0-ra verte a fővárosiakat. Pedig Antonio Conte vezetőedző együttese annyira nem ontja a gólokat, meccsenként 2,6 az átlaga, viszont a tabellát nyolc pont előnnyel vezeti a Roma előtt.

Kevés csapat tudott az utóbbi időben pontot rabolni a Juventus stadionjában, ez a mostani ellenfélnek sikerült májusban, amikor 1-1-es döntetlent játszott Torinóban. Ezzel együtt a két csapat egymás elleni mérlegében természetesen a Juventus áll jobban, a Zebrák a legutóbbi hét meccsükön egyszer sem kaptak ki a Cagliaritól.

A 12. helyen tanyázó Cagliari a Serie A idei döntetlenkirályának mondhatja magát, hiszen ők játszottak a legtöbbször döntetlent, pontosan kilencszer, míg a legutóbbi hat meccsükből öt végződött pontosztozkodással. A kiscsapat utoljára két hónapja, még november harmadikán kapott ki, akkor 2-1-re nyert ellene a Verona. Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője el is mondta, hogy óva inti a játékosokat és a szurkolókat az elbizakodottságtól.

“Az, hogy a Romát megvertük, még nem jelenti azt, hogy megnyertük a bajnokságot, csak egy lépéssel közelebb kerültünk felé. A Cagliari egy nagyon stabil csapat, amelyet nem szabad félvállról vennünk” – mondta Conte, aki nem számíthat az eltiltott Andrea Barzaglira és a sérült Nenére sem.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Cagliari győzelmére 8.50, a döntetlenre 4.33, a Juventus sikerére pedig 1.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply