Változások a Milannál

2014. January 12. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Nigel De Jong

Marco Amelia és Alessandro Matri távozhat a Milan labdarúgócsapatától, a középpályára pedig érkezhet a Portóból Fernando, valamint a Valenciából Ever Banega.

 

Számos átigazolási pletyka látott napvilágot az elmúlt időszakban az AC Milan háza táján. Az biztos, hogy Marco Amelia távozik, miután ezt ő maga kérte Adriano Galliani alelnöktől, majd a Twitteren is bejelentette. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az olasz kapus hova igazol.

Alessandro Matri is távozhat, a csatárért állítólag sorban állnak az olasz csapatok, így az Internazionale, a Sampdoria és a Lazio, de a Fiorentina a legesélyesebb, közben pedig Angliából a Sunderland és a West Bromwich Albion is bejelentkezett érte.

Egyre biztosabb, hogy megszerezte a Milan a portós Fernandót, akinek június 30-án jár le a szerződése Portugáliában. A friss hírek viszont azt mondják, hogy akár korábban is csatlakozhat. A portugálok hajlandóak elengedni és csökkenteni a korábban kért 8 millió eurós árat, amennyiben a Milan is hajlandóságot mutat a vásárlásra.

A középpályára a Milan még Ever Banegát kölcsön plusz opcióval szeretné elhozni Valenciából. A két klub kapcsolata remek, a következő napokban várható előrelépés az ügyben.

A tabella 11. helyén álló Milan vasárnap az újonc Sassuolóhoz látogat, amely még rosszabbul szerepel, hiszen 521 perce nem lőtt gólt a kiscsapat, és a legutóbbi öt meccsét elveszítette, így visszacsúszott a kiesést jelentő 18. pozícióba. A Milannál bemutatkozhat az egyik új téli igazolás, Keiszuke Honda, aki már a hét elején csatlakozott a kerethez, de csak most debütál majd új együttesében.

A hazai pályán játszó Sassuolo győzelmére 5.50, a döntetlenre 3.80, a Milan sikerére pedig 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply