by

WfL Wolfsburg vs. Hertha BSC Berlin – 2013/08/31

2013. August 27. Tuesday in Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

VFL Wolfsburg VS

Német Bundesliga

2013/08/31 15:30 (CET),

Volkswagen Arena

Hertha Berlin
Pozíció: 9 Pozíció 5
Utolsó eredmény/hazai: Teljesítmény: Utolsó eredmény/vendég:

Számos izgalmas mérkőzést tartogat a hónap utolsó napja a Német Bundesligában. Alig győztük kiválasztani a számunkra legizgalmasabbat… Végül a Wolfsburg – Hertha Berlin társítás mellett döntöttünk.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.00 1 | 2.00 Unibet X | 3.60 X | 3.60 Winmasters 2 | 3.85 2 | 3.85 Sportingbet

Wolfsburg már két elvesztett mérkőzésen is túl van, így igazán lényeges számára a soronkövetkező kör kedvező kimenetele. Az elmúlt alkalommal Meinznál vendégeskedtek a farkasok, és hát leeresztett orral kellett hazatérniük. Az igazság az, hogy a meglátásunk az volt, hogy akár győzni is tudnak, de leginkább döntetlen végeredményre hajaztunk. Az első félidő gólmentesen lecsengett, ami még a mi nézőpontunkat látszott igazolni, viszont a második féidőben annyira rástartolt Meinz, hogy utóvégül 2:0-ás győzelemmel engedték útjukra vendégeiket. Na de az ezt megelőző alkalommal Dieter Hecking csapata szégyentelenül elverte Schalke csapatát a 4:0-ás győzelmükkel. Ez a végeredmény igencsak meglepően született, ugyanis az első félidő gól nélkül zárult. Így a csapat méltán ünnepelhette Robin Knoche (55′), Vieirinha (61′), Naldo (67) és Stefan Kutschke (90′) játékosokat. Lássuk ezúttal is tudnak-e ekkora teljesítménnyel előrukkolni a hazai közönség számára!

Hertha eddigelé szerencsésebb, vagy mondhatni ügyesebb volt aktuális ellenfelénél, hiszen még nincs vesztett meccse. Hazai terepen nem tudtak kifogni Jos Luhukay csapatán az ellenfelek. Első ízben Frankfurtot verték el 6:1-es végeredménnyel (Ramos 18′, 71′, Brooks 32′, Allagui 58′, 60′, Ronny 89′), majd a múlt körben Hamburgot látva vendégül 1:0-ra nyertek a Berliniek. A mérkőzés végéhez közeledve félő volt, hogy gól nélkül zárul a meccs, míg végül a 74.-ik percben Ramos megzörgette a vendégek hálóját, s ezáltal bezsebelhették az újabb győzelmi pontokat. Vendégként szerepelve nemtudtak ennyire érvényesülni, viszont legyőzni sem hagyták magukat Nuremberg által, így 2:2-ős döntetlen született. Vajon sikerül ilyen ügyesen kimanőverezniük a végeredményt Wolfsburgnál is???

Összegzés:

A legutóbbi találkozásaik során nem hagyták a farkasok legyőzni magukat otthoni környezetben, és ezúttal hajtóerőként szolgál a győzelmi pontok hiánya is, így ezúttal őket látjuk esélyesebbnek a győzelemre.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Wolfsburg Győzelem | 2.00 Wolfsburg Győzelem | 2.00 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/08/27, 11:29

Related Articles

Leave a Reply