Wenger bízik Podolskiban

2014. September 5. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger
A német válogatott játékost több klub is vitte volna a nyáron, ám végül az Arsene Wengerrel történt megbeszélés után úgy döntött, hogy marad az Arsenalban.

 

Lukas Podolski felemás szezont zárt, hiszen az elmúlt idényben sok kudarc érte Londonban, ugyanakkor a nyári világbajnokságon diadalmaskodott a Nationalelffel. Ám hiába lett világbajnok, egy ideig úgy tűnt, hogy helyzete bizonytalan az Arsenalnál.

Wenger az elmúlt szezonban kevesebb bizalmat szavazott a német labdarúgónak, aki mindössze 20 bajnokin lépett pályára. A nyáron komolyan felmerült a távozásának a lehetősége, Olaszországból a Juventus hívta, míg a Bundesligából a Wolfsburg és a Bayer Leverkusen is örömmel látta volna soraiban.

Azonban az átigazolási időszak hajrájában az Arsenal menedzsere kijelentette, hogy lengyel származású labdarúgó nem eladó.

“Volt egy nagyon komoly beszélgetésem a menedzserrel, ezen biztosított a bizalmáról, és kijelentette, hogy tisztában van a képességeimmel. Nem kell aggódnom, most az a legfontosabb, hogy visszanyerjem a fizikai formámat” – mondta Podolski.

A francia menedzser döntésében az is közrejátszhatott, hogy Oliver Giroud-t már a szezon elején hosszabb időre elvesztette, még egy támadó kiválása már kockázatos lett volna.

Az Arsenal a Premier League következő fordulójában a Manchester Cityt látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 2.87, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.37 a szorzó.

A két csapat ebben a szezonban már összecsapott egy alkalommal egymással, a Community Shielden az Arsenal 3-0-ra verte a bajnoki címvédő manchesterieket.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply