Walcott csak ősszel térhet vissza

2014. July 19. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Theo Walcott
Az Arsenal támadója az év elején sérült meg, és a jelek szerint nem épül fel az idény kezdetére sem.

 

Az Arsenal labdarúgója, Theo Walcott kulcsszerepet kapott az elmúlt szezonban Arsene Wengertől, a francia alapemberként számított az angol válogatott játékosra. Az idény elején Walcott meg is felelt az elvárásoknak, és a menetelő londoniak egyik legjobbja volt. Azonban az év elején súlyos sérülést szenvedett, a Tottenham elleni FA-kupa meccset hordágyon fejezte be, és később az is kiderült, hogy térdsérülése miatt nem kerülheti el a műtétet. A beavatkozás után nyilvánvalóvá vált, hogy hosszú kihagyás vár rá.

Walcott ugyan már szépen halad a felgyógyulás felé, de Arsene Wenger szerint még várni kell rá, hogy újra pályára léphessen.

“Szépen fejlődik, nagyon keményen dolgozik azért, hogy mielőbb felgyógyuljon, az egész nyarat végigdolgozta. Én úgy képzelem, hogy valamikor augusztusban már teljes értékű munkát végezhet majd. Ha pedig már teljes edzésmunkát végez, akkor biztosan gyorsan visszaszerzi majd fizikai erejét, és pályára is léphet” – mondta a sérült játékosa kapcsán Wenger.

Walcott a Southamptonból igazol 2006 januárjában az Arsenalhoz, és már több mint 200 bajnokin lépett pályára a londoniaknál, összesen 281 meccsen 68 találatot jegyez az ágyúsok színeiben.

Az Arsenal az elmúlt bajnoki idényben a negyedik helyen zárt, és így idén is indulhat a legrangosabb európai kupasorozatban. Az Arsenal bajnoki diadalának az oddsa 7.00, míg arra, hogy Wenger csapata megnyeri a BL-t, 23.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply