Rekordot döntött a WBA

2014. July 19. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

A West Bromwich Albion leigazolta a nigériai válogatott Brown Ideyét, akiért az angol egyesület rekordnak számító összeget fizetett ki a Dinamo Kijevnek.

Alan Irvine

A West Bromwich Albion idén előrelépést remél, és ennek reményében el is kezdett erősíteni. A Premier League-ben szereplő együttes az elmúlt kiírásban éppen csak, hogy kiharcolta a bennmaradást, a 17. helyen végzett. A birminghamiek azonban reménykednek benne, hogy a WBA-nak a következő idényben nem a kiesés elől kell majd menekülni.

A klub bejelentette, hogy nem sajnálja a pénzt arra, hogy a keret acélosabbá váljon, ezt bizonyítja, hogy rekorddöntéstől sem riadt vissza, hogy megszerezze Ideye aláírását. A nigériai támadó tapasztalattára és szolgálataira nagy szüksége lesz a klubnak, amely a hírek szerint 12 millió eurót sem sajnált kifizetni érte a Dinamo Kijevnek, korábban soha egyetlen játékosra sem áldozott ennyit az egyesület. A játékos a klub bejelentése szerint hároméves szerződést kötött a WBA-val, és a 9-es mezszámot fogja majd viselni.

“Brown egy igazi csatár, és már alig várom a közös munkát vele. Erős, gyors, robbanékony, remekül kerüli meg a védelmeket, és nagyon komoly tapasztalata van a nemzetközi porondon, különösen a Bajnokok Ligájában” – jelentette ki Alan Irvine menedzser az új igazolás kapcsán.

Arra, hogy a WBA megtáltosodik és megnyeri az angol bajnokságot, 4001.00 az odds, míg a Manchester City címvédésére 3.25 a szorzó.

Ideye a Neuchatel Xamax, a Socheaux és a Dinamo Kijev után folytatja a WBA-ban karrierjét, a 25 éves csatár összesen 23 alkalommal lépett pályára az afrikai nemzet válogatottjában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply