Visszatér Podolski Londonba

2015. June 9. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Lukas Podolski
A nyáron lejár Lukas Podolski milánói kölcsönszerződése, és mivel nem sikerült maradandót alkotni az Interben, visszatér az Arsenalba.

Pályafutása legnagyobb sikerét aratta egy évvel ezelőtt a középpályás a német válogatottal, mely megnyerte a brazíliai világbajnokságot. De ez a győzelem sem változtatott Podolski helyzetén klubjában, a VB cím ellenére Arsene Wenger nem számított rá. Ezekből a tapasztalatokból kiindulva a londoniak és Lukas Podolski is változtatni akart, ezért kapóra jött az Inter érdeklődése. Podolskit végül a milánóiak félévre kölcsönbe szerződtették, és ő reménykedve vágott neki a milánói kalandnak.

Sajnálatos módon az Internél sem ment neki a játék, a tavaszi bajnoki mérkőzésekből mindössze nyolcon volt kezdő, és csak egy gólt szerzett, így az Inter sem tartotta vissza. Ezért Podolski visszatér az Arsenalhoz, és azt reméli, hogy marad is az Emirates-stadionban.

“Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy megyek vissza Londonba. Persze a dolgok mindig változhatnak, de ha kell, akkor örömmel maradok az Arsenalban. Ez egy nagyszerű klub, és biztos vagyok benne, hogy tudok nekik segíteni” – nyilatkozta Podolski, és cáfolta, hogy a Werder Bremen érdeklődik iránta.

“Szakmai szempontból a mögöttem lévő év nem volt éppen jó, de még mindig fiatal vagyok, sok erőt érzek magamban”.

Az elmúlt idényben az Arsenal megnyerte az FA-kupát és harmadik helyen zárt a Premier League-ben, vagyis a Bajnokok Ligája főtábláján kezdi szereplését a következő szezonban.

Az Arsenal 2015/2016-os bajnoki címének a szorzója 9/2, a Chelsea címvédésére pedig 6/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply