Visszatér az Old Traffordra Januzaj

2016. January 8. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Adnan Januzaj
A belga labdarúgó nem volt elégedett a Borussia Dortmundban, így újra megpróbálja a Manchester United labdarúgócsapatban.

Adnan Januzaj hatalmas tehetségként robbant be a futball köztudatába, ám egyelőre elmarad a várakozásoktól a teljesítménye. A belga focista már 2012-ben bekerült a Manchester United felnőtt csapatába, még Sir Alex Ferguson fedezte fel a középpályást, ám a skót menedzser visszavonulása után a csapattal együtt visszaesett a játékos produkciója is.

Januzaj Ferguson irányítása alatt még 27 bajnokin szerepelt a 2013/2014-es szezonban, de az elmúlt idényben már csak hétszer volt kezdő a manchesterieknél a pontvadászatban, ezért a nyáron váltásra kényszerült. A 20 éves belga a szintén komoly változásokon keresztülmenő Borussia Dortmundhoz került kölcsönbe, a németek az egész szezonra megszerezték Januzajt, aki azonban nem tölti ki kölcsönszerződését.

A középpályás mindösszesen 12 mérkőzésen lépett pályára a német gárdában az ősz folyamán, a bajnokságban egyszer sem volt kezdő és csak 160 percet kapott. Nem csoda hát, hogy a dortmundiak nem állják útját Januzajnak, akit a téli átigazolási időszakban visszahívott a bajban lévő Manchester United.

“A Manchester United bejelenti, hogy Adnan Januzaj csatlakozik a kerethez, miután a Borussia Dortmund belement kölcsönszerződésének a felbontásába” – szól az angolok közleménye.

A belga középpályás akár már szombaton pályára léphet Louis van Gaal csapatában, a Manchester United az FA-kupában Sheffield Unitedet látja vendégül: a hazai győzelemre a szorzó 1.33, a döntetlenre 5.50, a vendégek győzelmére 11.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply