Visszatér a Lazióhoz Hernanes

2015. May 10. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Hernanes
A Serie A vasárnap esti Lazio-Internazionale rangadóján különleges élmény lesz a Stadio Olimpicóban pályára lépni Hernanesnek, aki tavaly januárban épp a Laziótól igazolt az Interbe.

A 35. forduló zárómérkőzésén a Lazio az Internazionalét fogadja, a rómaiak 63 ponttal a harmadik helyen állnak, és mivel a városi rivális Roma szombaton kikapott a Milan otthonában, így maradt az egy pont a két csapat között, tehát a Lazio felugorhat a második helyre egy esetleges győzelemmel. A nyolcadik Internek még van matematikai esélye megszerezni az Európa-liga indulást jelentő valamelyik helyet, így Roberto Mancini együttesének is fontos a meccs.

Fontos lehet Hernanes számára is, akit valószínűleg komoly érzelmek fognak majd elragadni, amikor rálép a Lazio-stadion gyepére, hiszen korábban éveket játszott a római csapatban, ott lett ismert játékos, és onnan szerződtette az Inter még 2014 januárjában. Májusban az Inter 4-1-re legyőzte a Laziót, akkor a brazil középpályás is betalált volt csapata ellen, az Inter azzal a győzelemmel kvalifikálta magát az Európa-ligába, hasonlóra készül most is a milánói csapat és Hernanes.

“Tudom, hogy nagyon különleges lesz pályára lépnem az Olimpicóban, nagyon nehéz volt elhagynom a Laziót, rengeteget köszönhetek a klubnak. Hogy fogok-e ünnepelni, ha gólt szerzek? Nem tudom, majd kiderül. Nagyon szurkolok a Laziónak, hogy kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába, de csak a vasárnapi meccs után kezdjenek bele a pontszerzésbe” – fogalmazott Hernanes.

Az Inter a legutóbbi négy, Lazio elleni idegenbeli mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, utoljára még José Mourinho irányításával, 2010-ben tudta elhozni a három pontot a milánói csapat a Stadio Olimpicóból.

A vasárnap esti rangadón a hazai pályán játszó Lazio győzelmére 10/11, a döntetlenre 13/5, az Inter sikerére pedig 3/1 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply